ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κεραυνός εν αιθρία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εφόσον επιβεβαιωθεί η πληροφορία ότι διεθνής ποδοσφαιριστής με την Εθνική Ελλάδος στα πλέι οφ του EURO 2024 και τους αγώνες με Καζακστάν και Γεωργία, έδωσε δείγμα θετικό σε απαγορευμένη ουσία.
Την πληροφορία μετέφερε η ιστοσελίδα dikisports, η οποία επικαλείται το International Testing Agency με έδρα την Ελβετία (Λωζάνη).
Μέχρι στιγμής το αποτέλεσμα αφορά το πρώτο δείγμα, ενώ η ουσία δεν έχει διευκρινιστεί. Κατά συνέπεια, άπαντες τελούν σε αναμονή της εξέτασης και του δεύτερου δείγματος.
Να σημειωθεί ότι στην Εθνική ομάδα είχε γίνει αιφνιδιαστικός έλεγχος αντιντόπινγκ πριν το παιχνίδι με το Καζακστάν, ενώ ακολούθησε και δεύτερος (προγραμματισμένος) στον αγώνα με την Γεωργία.
Το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων επικοινώνησε με την ΕΠΟ, η οποία δήλωσε πως ως αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία ενημέρωση.
Διαβάστε επίσης:
Οι Κυκλάδες κινδυνεύουν – Ένταξη στους επτά απειλούμενους ευρωπαϊκούς τόπους
Ο Πύργος Πειραιά υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα και το γαλλικό ιστιοφόρο «Le Belem»
Νίκος Παπαθανάσης: Απόφαση για την έναρξη χωματουργικών εργασιών στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΑΕ: Επίθεση με drones στο λιμάνι της Φουτζέιρα – Διακόπηκαν εκ νέου οι φορτώσεις πετρελαίου
- Προυπολογισμός: Πρωτογενές πλεόνασμα 2,994 δισ. ευρώ στο α’ δίμηνο
- Roxana Shipping (Κωνσταντίνος Κροντηράς): Αγόρασε ένα τάνκερ και έφτασε στα δώδεκα πλοία
- Καραγκούνης: Τις επόμενες μέρες οι ανακοινώσεις για τον κατώτατο μισθό – «Αρκετά πάνω από τα 880 ευρώ» το νέο ποσό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.