• sports

    Επίσημο: Παρελθόν ο Πεδουλάκης από τον πάγκο του Παναθηναϊκού

    • NewsRoom


    Παρελθόν αποτελεί από την πράσινη ΚΑΕ ο Έλληνας τεχνικός Αργύρης Πεδουλάκης, λίγες ώρες  μετά την κάκιστη εικόνα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων (ΟΑΚΑ), και την ήττα του «τριφυλλιού» στη δεύτερη παράταση με 105-106.

    Ο Έλληνας τεχνικός πλήρωσε τις άσχημες εμφανίσεις της ομάδας και ο αποκλεισμός από τον Προμηθέα Πατρών όσο και η ήττα από την Άλμπα Βερολίνου ήταν οι σταγόνες που ξεχείλισαν το ποτήρι για τον Πεδουλάκη, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας.

    Ο Πεδουλάκης αφήνει τον Παναθηναϊκό πρώτο στην ΕΚΟ Basket League με ρεκόρ 6-0 και στη Eurolegue οριακά εκτός 8αδας με ρεκόρ 4-4, ωστόσο ο αποκλεισμός από τον Προμηθέα που τον έθεσε εκτός διεκδίκησης του Κυπέλλου Ελλάδος και οι αρκετές κακές εμφανίσεις, οδήγησαν την ΚΑΕ να δείξει την «πόρτα της εξόδου» στον κ. Πεδουλάκη.

    Να θυμίσουμε ότι ο Αργύρης Πεδουλάκης ανέλαβε το καλοκαίρι τα ηνία της ομάδας για 3η φορά μετά την περσινή του θητεία στο Περιστέρι.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

    Ως διοίκηση, ουδέποτε έχουμε μάθει να κρυβόμαστε ανεξαρτήτως συνθηκών και αποτελεσμάτων.

    Από το 2012 και μετά, φέτος έχουμε πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη επένδυση όμως η μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας δεν είναι η επιθυμητή.

    Ως εκ τούτου και με γνώμονα το καλό του Παναθηναϊκού συναποφασίσαμε με τον Παναθηναϊκό και φίλο, Αργύρη Πεδουλάκη, να λύσουμε τη συνεργασία μας, κοινή συναινέσει.

    Αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Ιωνικό Νικαίας, καθήκοντα πρώτου προπονητή αναλαμβάνει ο Γιώργος Βόβορας.



    ΣΧΟΛΙΑ