• sports

    Εμπαπέ: Το συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η άλλη πρόταση και η παρουσίαση στο νέο Bernabeu την 1η Ιουλίου

    • NewsRoom

    Ο Κιλιάν Εμπαπέ


    «Ο Κιλιάν Εμπαπέ και η Ρεάλ Μαδρίτης συμφώνησαν και υπέγραψαν πριν από δύο εβδομάδες συμφωνία με την οποία από την 1η Ιουλίου ο Γάλλος επιθετικός θα γίνει νέος παίκτης για τους Μαδριλένους», αποκάλυψε σήμερα (19/2) η ισπανική εφημερίδα «Marca».

    Η εφημερίδα ανέφερε ότι «τις τελευταίες ημέρες, ένας από τους πιο ισχυρούς συλλόγους στην ποδοσφαιρική σκηνή έχει διερευνήσει την πιθανότητα να υποβάλει πρόταση στον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά το περιβάλλον του παίκτη τους είπε ότι ο Κιλιάν έχει ήδη δεσμευτεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης».

    Όταν ο Εμπαπέ συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν την περασμένη Τρίτη (13/2) για να τον ενημερώσει ότι στις 30 Ιουνίου θα αποχωρούσε από τον σύλλογο, του ζήτησε να μην του παρουσιάσει καμία νέα πρόταση ανανέωσης. Ο λόγος ήταν ότι είχε ήδη υπογράψει το συμβόλαιο που θα τον δεσμεύσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης για 5 σεζόν.

    Θα κερδίζει μεταξύ 15 και 20 εκατομμύρια ευρώ καθαρά ανά σεζόν, εκτός από μπόνους και μπόνους υπογραφής, όπως αναφέρει η Marca, ανεβάζοντας τις συνολικές του ετήσιες αποδοχές στα 50 εκατομμύρια ευρώ.

    Για να συμβεί αυτή η συμφωνία, ήταν επίσης σημαντική η καλή σχέση μεταξύ του Φλορεντίνο Πέρεθ και του Γάλλου σούπερ σταρ.

    Το αποκορύφωμα αυτού του σχεδίου είναι μια μεγαλειώδης τελετή παρουσίασης στο ολοκαίνουργιο Bernabéu, σε μια ανεπίσημη τελετή εγκαινίων για το ανακαινισμένο στάδιο και η οποία θα πραγματοποιηθεί από την 1η Ιουλίου, σε μια ημερομηνία που επιτρέπει το φετινό καλοκαίρι σφιχτό ημερολόγιο, με το Euro Cup στη Γερμανία (από 14 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου), τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού (το τουρνουά ποδοσφαίρου διαρκεί από τις 24 Ιουλίου έως τις 10 Αυγούστου), όπου ο Εμπαπέ θέλει να συμμετάσχει, αφού διεξάγονται στη χώρα του και τις συναυλίες που έχουν ήδη προγραμματιστεί.

    Ο Εμπαπέ έχει ήδη υπογράψει στη Ρεάλ για 5 χρόνια!

    Ο Κιλιάν Εμπαπέ ενημέρωσε την περασμένη εβδομάδα τους ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν ότι σκοπεύει ν’ αποχωρήσει από την ομάδα της πρωτεύουσας στο τέλος της σεζόν και μάλιστα ήδη έχει υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης!

    Ο 25χρονος διεθνής επιθετικός και αρχηγός της εθνικής Γαλλίας, ο οποίος εντάχθηκε στην Παρί το 2017 από τη Μονακό, σύμφωνα με ρεπορτάζ της αθλητικής εφημερίδας της Μαδρίτης «Μarca», έχει ήδη υπογράψει το πενταετές συμβόλαιό του με τους «μπλάνκος»!

    Διαβάστε επίσης:

    Λουίς Ενρίκε: Ο Εμπαπέ θα κερδίσει πολλές «Χρυσές Μπάλες»

    Times: Ο Κιλιάν Εμπαπέ σκέφτεται να μετακομίσει στην Premier League

    Εμπαπέ: Ποιες είναι οι λεπτομέρειες για την οριστική συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης



    ΣΧΟΛΙΑ