• sports

    Εμμανουήλ Καραλής: Έπαθα κρίση πανικού, βυθίστηκα στο άγχος και την κατάθλιψη

    • NewsRoom
    Εμμανουήλ Καραλής

    Εμμανουήλ Καραλής


    Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε ο Εμμανουήλ Καραλής.

    Ο Έλληνας αθλητής, μετά τον αποκλεισμό του από τον τελικό του επί κοντώ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου, αναφέρθηκε στα ψυχικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, ενώ έκανε γνωστό πως σταματά για λίγο καιρό από τους αγώνες.

    Με ανάρτησή του το πρωί της Παρασκευής στο Twitter, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε πως στη διάρκεια της σεζόν, έπαθε κρίση πανικού που κατά συνέπεια τον έκανε να βυθιστεί σε άγχος και κατάθλιψη για αρκετό καιρό.

    «Είμαι κουρασμένος και πλήρης εξαντλημένος», ανέφερε, ενώ τόνισε πως χρειάζεται ένα διάλειμμα για να βρει πίσω το χαμόγελό του, όπως χαρακτηριστικά είπε.

    Αναλυτικά η ανάρτηση

    «Έπειτα από ένα τραυματισμό που υπέφερα κατά τη διάρκειας της σεζόν στον κλειστό στίβο, ακολούθησαν μια σειρά από περιστατικά που κατάφεραν να μειώσουν εντελώς το ηθικό μου.

    Για πρώτη φορά φέτος έπαθα μια πλήρη κρίση πανικού, που κατά συνέπεια με έκανε να βυθιστώ σε άγχος και κατάθλιψη για αρκετό καιρό.

    Πίεσα τον εαυτό μου πολύ σκληρά για να αντιστρέψω αυτήν την κατάσταση, αλλά αυτό απλώς έκανε τα πράγματα χειρότερα και δυστυχώς o “κακός” Μανόλο κυριάρχησε περισσότερο.

    Ανάγκασα τον εαυτό μου να συνεχίσει τη σεζόν και προσπάθησα να σκέφτομαι θετικά και να απολαμβάνω τους αγώνες όπως πάντα κάνω, αλλά πάντα ένιωθα χαμένος και χωρίς κίνητρο.

    Είμαι κουρασμένος και πλήρης εξαντλημένος. Είμαι στο τέλος της περιόδου. Χρειάζομαι λίγη ξεκούραση, πρέπει να επικεντρωθώ στην ψυχική μου υγεία για λίγο.

    Χρειάζομαι να κάνω ένα διάλειμμα για να βρω πίσω το χαμόγελό μου».

    Διαβάστε επίσης:

    Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2022: Εκτός τελικού στο επί κοντώ ο Εμμανουήλ Καραλής

    Κορυφαίος στον προκριματικό ο Λευτέρης Πετρούνιας



    ΣΧΟΛΙΑ