• sports

    Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατά Θύρας 13: «Θα σας βγάλω τις κουκούλες και θα σας τις βάλω στον κ..ο»

    • NewsRoom


    Την απόφαση να ξεκινήσει την κάθαρση της Θύρας 13, του μεγαλύτερου συνδέσμου οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού, αποφάσισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

    Αποφασισμένος να τελειώσει με τα περιστατικά βίας και ανομίας  από τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξήγησε την κατάσταση που αντιμετωπίζει σε μια έκτακτη συνέντευξη Τύπου, μια μέρα μετά την κατάκτηση από την ομάδα βόλεϊ του Λιγκ Καπ αλλά και την είσοδο και επίθεση κουκουλοφόρων οπαδών της Θύρας 13 σε άλλον οπαδό της ομάδας, μετά το τέλος του αγώνα.

    Ο κ. Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στις συνεχείς προσπάθειες που έχει επιχειρήσει κατά το παρελθόν προκειμένου να μην υπάρξει συνεννόηση με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, προκειμένου να μην υπάρχουν επεισόδια που προσβάλουν την ομάδα και επιφέρουν πλήθος τιμωριών. Ωστόσο, όπως ανέφερε, η Θύρα 13 δεν δείχνει να μπορεί να ανταποκριθεί και δεν δείχνει διάθεση να συνεργαστεί. Αντιθέτως, η κατάσταση έχει ξεφύγει τόσο που πλέον ομάδες μελών της στρέφονται ανοιχτά τόσο κατά οπαδών της ομάδας, όσο και του ίδιου.

    Ο κ. Γιαννακόπουλος ανέφερε πως δεν υπάρχει διάθεση από την πολιτεία να λύσει το ζήτημα της βίας στα γήπεδα, ενώ ούτε πρόκειται να δώσει τα πρόσωπα των οπαδών στη δημοσιότητα. Είναι ωστόσο αποφασισμένος να προχωρήσει σε δράσεις για την κάθαρση του συνδέσμου οργανωμένων οπαδών από αυτούς που προκαλούν προβλήματα στην ομάδα.

    «Σας βγάλω τις κουκούλες και θα σας τις βάλω στον κ..λο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο φορτισμένος Δημήτρης Γιαννακόπουλος μιλώντας για τα 50-100 οπαδούς που αμαυρώνουν την ιστορία της ομάδας και της Θήρας 13. Μάλιστα, ζήτησε να υπάρξει επίσημη δήλωση από τη Θύρα 13 για το εάν επιθυμεί να τον στηρίξει στις δράσεις που θα ακολουθήσουν για την κάθαρση αλλά και να αναλάβουν τις ευθύνες τους. «Αν οι ίδιοι δεν είναι συνοδοιπόροι μου απέναντι σε αυτό το οποίο λέγεται κάθαρση αυτών τω 50-100 αλητών που κάνουν όλα αυτά τα πράγματα, εκεί θα με βρουν όλοι απέναντί τους», προειδοποίησε, καταλήγοντας λέγοντας ότι «εμένα δεν θα με διώξει κανείς από τον Παναθηναϊκό, εγώ θα φύγω όταν το θέλω. Αυτούς όμως θα τους διώξω εγώ.»



    ΣΧΟΛΙΑ