ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τι δηλώνει ο ΟΠΑΠ Champion Άλεξ για τη Μούρθια και το ΝΒΑ
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πιστεύει πολύ στον μικρό αδερφό του Άλεξ κι έχει δηλώσει ότι μπορεί να γίνει καλύτερος από αυτόν.
Ποια είναι η συμβουλή που του έχει δώσει; Την αποκαλύπτει ο Άλεξ Αντετοκούνμπο σε αποκλειστική συνέντευξή του στον ΟΠΑΠ.
Το μέλος του χορηγικού προγράμματος ΟΠΑΠ Champions μιλάει στην κάμερα του ΟΠΑΠ για τη νέα ομάδα του, τη Μούρθια και το μεγάλο όνειρο της συμμετοχής του στο ΝΒΑ.
Πότε έπιασε για πρώτη φορά μπάλα στα χέρια του; Πότε αποφάσισε να ασχοληθεί με το μπάσκετ; Ποιο από τα τέσσερα αδέρφια θα υποστήριζε η μητέρα τους αν έπαιζαν σε αντίπαλες ομάδες;
Δείτε τις απαντήσεις στο βίντεο με τη συνέντευξη του ΟΠΑΠ Champion Άλεξ Αντετοκούνμπο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Buy, Hold or Sell: Άμεση Ανάλυση για Optima Bank, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Motor Oil, Jumbo, Chevron, Pfizer, Tesla
- Γιατί η Κίνα δεν βιάζεται
- Γιατί λάμπουν Optima, OTE, ΔΑΑ, Dimand, τα 150 εκατ. του Παππά, ο πόλεμος Καλαβρουζιώτη – Τσάφου, το κώνειο του ΚΜ, το 13άρι της Αγγελικούση, ο γάμος Βαρβέρη-Μιχαλοπούλου και το hot ταξίδι στο Παρίσι του πολιτικού με την πλατινομαλλούσα
- Γιατί οι ιδιοκτήτες στο NFL δεν βιάζονται να ανοίξουν περισσότερο την πόρτα στα επενδυτικά κεφάλαια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.