• sports

    Αντετοκούνμπο: «Έχω μαύρο παιδί, δεν θέλω να περάσει αυτά που βλέπω στην τηλεόραση»

    • NewsRoom

    O Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον γιο του, Λίαμ


    Για την πρωτοφανή εισβολή φανατικών οπαδών του Ντόναλντ Τραμπ στο Καπιτώλιο μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά τη νίκη των Μπακς απέναντι στους Πίστονς.

    Μιλώντας στην κάμερα του NBA, ο Greek Freak δεν θα μπορούσε να μην εκφράσει την ενόχλησή του για τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στην Ουάσινγκτον.

    Παράλληλα, υπογράμμισε ότι θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα που του δίνεται προκειμένου να ακουστεί η φωνή του και να αλλάξει αυτή η κατάσταση που επικρατεί στις ΗΠΑ.

    «Είναι πολύ αυτό που γίνεται στην Αμερική. Ως Γιάννης θέλω την αλλαγή, σαν ομάδα θέλουμε την αλλαγή και όταν βλέπουμε κάτι που δεν είναι σωστό, θα χρησιμοποιούμε τις πλατφόρμες μας για να ακουστούν οι φωνές μας.

    Ξέρω ότι το παιδί μου θα μεγαλώσει εδώ και το παιδί μου είναι μαύρο. Δεν θέλω να μεγαλώσει με αυτά που συμβαίνουν και βλέπουμε στην τηλεόραση.

    Θέλω να κάνω το 100% αυτών που μπορώ να κάνω, θέλω να ακουστώ, πρέπει όμως και να ενημερώνομαι περισσότερο. Ήρθα εδώ στα 18 μου, βλέπω τα ίδια ζητήματα να συνεχίζονται και πρέπει να κάνουμε κάτι γι’ αυτά», είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

    Δείτε βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    NBA: Γονάτισαν στον εθνικό ύμνο μετά τα επεισόδια στο Καπιτώλιο (video)

    Αναβλήθηκε για τον Μάρτιο η τελετή απονομής των βραβείων Grammy

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021



    ΣΧΟΛΙΑ