• Portraits.gr

    Τα καλύτερα γυναικεία ρολόγια σύμφωνα με το Forbes


    Ένα ρολόι χειρός είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα απλό εργαλείο που λέει την ώρα και την ημερομηνία. Πρέπει να αποτελεί δήλωση για το στυλ του ανθρώπου που το φορά.

    Η Carol Besler, σε άρθρο της στο Forbes, παρουσιάζει μία σειρά από γυναικεία ρολόγια που είναι ταυτόχρονα λειτουργικά και όμορφα, με κλασικό στυλ και ποιοτικούς μηχανισμούς quartz, και στοιχίζουν λιγότερα από 500 δολάρια:

    Tissot Flamingo

    H Tissot εστιάζει στην προσιτή πολυτέλεια. Το συγκεκριμένο ρολόι κατασκευάζεται στην Ελβετία από τον όμιλο Swatch, μητρικό όμιλο κορυφαίων brands όπως η Omega και η Longines. Με το λεπτό του μπρασελέ, το Tissot Flamingo παίρνει το όνομά του από το όμορφο ροζ πουλί, που είναι γνωστό για τον μακρύ, λεπτό λαιμό του και τα εξαιρετικά λεπτά πόδια του. Η κάσα και το εσωτερικό του μπρασελέ είναι από ανοξείδωτο ατσάλι με επικάλυψη PVD ροζ χρυσού, ενώ το εξωτερικό του μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι.

    Mido Baroncelli Diamond

    Ένα ιδανικό γυναικείο ρολόι ημέρας, δυναμικό όσο και λεπτό, με ελβετικό μηχανισμό quartz, κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι και ζαφειρένιο κρύσταλλο πάνω από το καντράν, το οποίο κλέβουν την παράσταση οι 11 ενδείξεις ώρας με μικρά διαμάντια. Το ρολόι είναι όμορφο αλλά και λειτουργικό, με δείκτη δευτερολέπτων και ένδειξη ημερομηνίας.

    Hamilton Ardmore

    Η μόδα φέτος προστάζει χρώμα στα γυναικεία ρολόγια, και αυτό το μοντέλο της Hamilton ταιριάζει τέλεια σε αυτήν τη μόδα. Το δερμάτινο λουράκι του είναι στο ίδιο πράσινο χρώμα με τους ρωμαϊκούς αριθμούς στο καντράν, ενώ το μίνι ρολόι των δευτερολέπτων στο κάτω μέρος είναι σήμα κατατεθέν της Hamilton. Η κάσα είναι από ανοξείδωτο ατσάλι και ο μηχανισμός είναι quartz, κατασκευασμένος στην Ελβετία.

    Seiko Solar Diamond Collection

    Η Seiko, η εταιρεία που εισήγαγε την τεχνολογία quartz, τώρα χρησιμοποιεί μηχανισμούς που λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια. Εν προκειμένω, το ρολόι έχει απόθεμα ενέργειας 12 μηνών, εφόσον φορτιστεί πλήρως με ηλιακό φως. Ξεχωρίζει το βαθύ μπλε καντράν του, με 28 διαμάντια στα πλαϊνά και διαμαντένιες ενδείξεις ώρας. Η κάσα των 24 χιλιοστών και το μπρασελέ είναι από ανοξείδωτο ατσάλι.

    Timex Waterbury Traditional

    Πρόκειται για ένα από τα επετειακά ρολόγια για τη συμπλήρωση 165 ετών από την ίδρυση της Timex, με διχρωμία που είναι πολύ της μόδας, αν και υπάρχει η επιλογή για δερμάτινο λουρί, για πιο χαλαρές στιγμές. Η κάσα των 34 χιλιοστών είναι από ανοξείδωτο ατσάλι, ενώ το ροζ χρώμα της στεφάνης και του εσωτερικού του μπρασελέ αντιστοιχεί στο χρώμα των ενδείξεων στο καντράν.

    Victorinox Alliance

    Το εντυπωσιακό καντράν και οι ενδείξεις ώρας από κρυστάλλους Swarovski προσφέρουν μία δόση λεπτότητας σε αυτό το κατά τ’ άλλα αυστηρό ρολόι από ανοξείδωτο ατσάλι που μπορεί να φορεθεί και στο γραφείο, αλλά και σε ένα επίσημο δείπνο, ή ακόμα και σε καταδύσεις, αφού είναι ανθεκτικό στο νερό έως τα 100 μέτρα. Ο δείκτης των δευτερολέπτων και η ένδειξη της ημερομηνίας καθιστούν αυτό το ρολόι ιδιαίτερα πρακτικό.

    Bulova Marine Star

    Με αντοχή στο νερό έως τα 100 μέτρα, το Bulova Marine Star είναι έτοιμο για κάθε περιπέτεια. Η κάσα και το μπρασελέ είναι από ανοξείδωτο ατσάλι με λεπτομέρειες από ροζ χρυσό, ενώ το καντράν περιλαμβάνει πέντε ενδείξεις ώρας από διαμάντια, ένδειξη ημερομηνίας και δείκτη δευτερολέπτων. Το ρολόι συνοδεύεται από τριετή εγγύηση.

    Citizen Eco-Drive World Time

    Αυτό το ρολόι τα έχει όλα: ομορφιά και ουσία μαζί σε ένα πακέτο. Δείχνει την ώρα σε 26 χρονικές ζώνες και λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια, χρησιμοποιώντας την αποκλειστική τεχνολογία Eco-Drive της Citizen. Ξεχωρίζει με το γαλάζιο καντράν του, την κάσα του από ανοξείδωτο ατσάλι σε χρώμα ροζ χρυσού και το σκούρο μπλε λουράκι.

    The Swatch Skindoro

    Αυτό το ξεχωριστό ρολόι της συλλογής Swatch Irony διαθέτει κάσα 38 χιλιοστών με επικάλυψη PVD κίτρινου χρυσού και μπρασελέ με επικάλυψη PVD σε ανοξείδωτο ατσάλι. Τα τελειώματα του καντράν είναι φτιαγμένα έτσι ώστε οι λεπτομέρειές τους να κοιτάζουν προς αντίθετες κατευθύνσεις, ενισχύοντας τη λάμψη του. Είναι ανθεκτικό έως τα 30 μέτρα και ο μηχανισμός του είναι quartz.



    ΣΧΟΛΙΑ