ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την απαγόρευση της κυκλοφορίας σε επαρχιακούς δρόμους της Ζακύνθου ανακοίνωσε η Τροχαία, λόγω της έντονης βροχόπτωσης που πλήττει το νησί τις τελευταίες ώρες.
Αναλυτικότερα, απαγορεύεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Ζακύνθου – Βολιμών από το ύψος του Δημοτικού Σχολείου Ρίζας μέχρι την διασταύρωση Καλλιθέας, στην Δημοτική οδό Κατοσταριού Αλυκών , περιοχή Τηγανιά Ζακύνθου , στην Δημοτική οδό Αλυκών Αλικανά και στην Δημοτική οδό Αλικανά προς Αμμούδι.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται μέσω παρακείμενων Ανώνυμων Δημοτικών και Επαρχιακών Οδών της περιοχής.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Αμφίπολη: Στο ΕΣΠΑ Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας η τρίτη φάση της ανάδειξη του Τύμβου Καστά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Φυγή προς τα εμπρός επιδιώκει η κυβέρνηση – Το παρασκήνιο της επιλογής των νέων υπουργών
- Αλλαγές στη διαταγή πληρωμής με το νέο νομοσχέδιο: Πώς θα ξεκινούν πλέον οι πλειστηριασμοί και ο ρόλος των δικηγόρων
- Σύντροφοι εκτός γάμου ή συμφώνου συμβίωσης: Ποια δικαιώματα έχουν στην κοινή περιουσία και τι θα συμβεί με τις κληρονομιές
- H έκρηξη στο Μαξίμου, οι φωνές του Μητσοτάκη, το παρασκήνιο του ανασχηματισμού, η εισαγγελέας Πόπη και τα νεύρα βουλευτών
