ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ποινική δίωξη για έξι κακουργήματα και ένα πλημμέλημα άσκησε ο εισαγγελέας σε 61 συλληφθέντες για συμμετοχή στο λαθρεμπόριο καυσίμων και την παραποίηση μετρήσεων στις αντλίες πρατηρίων υγρών καυσίμων.
Κατά περίπτωση οι συλληφθέντες κατηγορουνται για συγκρότηση, ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένη απάτη κατά του ελληνικού Δημοσίου και ιδιωτών με προκληθεισα ζημιά άνω των 120 χιλιάδων ευρώ κατά συναυτουργια και κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για μη εξουσιοδοτημένη τροποποίηση και αλλοίωση συστήματος καυσίμων.
Σε βάρος των 61 κατηγορουμένων έχουν σχηματιστεί δύο δικογραφίες.
Διαβάστε επίσης:
Ανάλυση BBC: Οδεύουν όντως οι ΗΠΑ σε ύφεση;
Πάτρα: Συνελήφθη αστυνομικός για βασανισμό 85χρονου κρατούμενου – Διαψεύδει η ΕΛΑΣ
Εθνική Ασφαλιστική: Έκλεισε η συμφωνία, αναμένονται οι ανακοινώσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Rontis: Τα 90 χρόνια οικογενειακής παράδοσης, οι νέες επενδύσεις και η αλλαγή σκυτάλης
- Θ. Τρύφων (ELPEN): Το όραμα για το Athens Life Park, το πλάνο για τις ΗΠΑ, τα funds και η Κερατέα
- e-ΕΦΚΑ: Τέλος στην ετήσια εκκαθάριση εισφορών από το 2027 για 350.000 ασφαλισμένους
- Γιατί το Μέγαρο Μαξίμου «τράβηξε» το αυτί του Φρέντη Μπελέρη;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.