ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τους 20.481 έφτασαν οι Ουκρανοί πρόσφυγες στην χώρα μας, εκ των οποίων οι 5.853 είναι ανήλικοι, σύμφωνα με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Το τελευταίο 24ωρο, (16/4/2022), όπως προκύπτει από τα στοιχεία του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, εισήλθαν στην Ελλάδα εισήλθαν 387 Ουκρανοί πρόσφυγες, από τους οποίους 99 ανήλικοι.
Αναλυτικά: Από τον Προμαχώνα εισήλθαν 174, από Ευζώνους 23 και από τα υπόλοιπα χερσαία σύνορα 131. Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αφίχθηκαν 55, στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» 3 και ένας σε άλλο αεροδρόμιο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Μαριούπολη: Σε ισχύ το ρωσικό τελεσίγραφο – Καμία κίνηση δεν έχει παρατηρηθεί
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- F1 Μεξικό: Νίκη Φερστάπεν, τίτλος για Αντονέλι
- Cordelia de Castellane: Η καλλιτεχνική διευθύντρια του Dior Maison και Baby Dior δηλώνει Ελληνίδα
- Δημήτρης Κεραμίτσης: Ο νέος… Καρέτσας που έχει προπονήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο! Πώς εκτοξεύτηκε η αξία του
- Eletson: Το Εφετείο Πειραιά αναγνωρίζει τη νομιμότητα της νέας διοίκησης – Ακόμη μία ήττα για τους παλαιούς μετόχους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.