ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άλλη μία ιδιότυπη ληστεία έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τετάρτης στην ελληνική πρωτεύουσα.
Πιο συγκεκριμένα, άγνωστοι δράστες εισέβαλαν σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στην Πέτρου Ράλλη, χρησιμοποιώντας μάλιστα ένα αυτοκίνητο!
Το κατάστημα βρίσκεται στην συμβολή των οδών Πέτρου Ράλλη και Λεωφόρου Κηφισού. Οι άγνωστοι δράστες «κατέβασαν» τη τζαμαρία με το αυτοκίνητο, αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα, ενώ στη συνέχεια αποχώρησαν πεζοί, αφήνοντας πίσω τους το όχημα, το οποίο υπέστη σοβαρές ζημιές από τη σύγκρουση με την τζαμαρία του καταστήματος ηλεκτρονικών ειδών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έλια Πορταλάκη: Ποια είναι η γυναίκα, που «ξεκλειδώνει» τον κόσμο του Οίκου Sotheby’s στην Ελλάδα
- Λάτσιο: Συμφωνία 20,5 εκατ. ευρώ με την Polymarket και το «παράθυρο» για νέα έσοδα στην Ευρώπη
- Οι Έλληνες εφοπλιστές – πρωταγωνιστές των γηπέδων
- Ο φόβος της 7ης Μαΐου για τον ΚΜ, γιατί ο Μακρόν θυμήθηκε τον Παπασταύρου, το alter ego του Πιέρρ κι ένα αποκλειστικό για την απονομή Δικαιοσύνης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.