• Κοινωνία

    Ξεκινά η δίκη του μοντέλου που κρατείται στο Χονγκ Κονγκ – Ανατροπή με το δέμα κοκαΐνης

    μοντελο

    Το μοντέλο από τη Μυτιλήνη που κρατείτo στο Χονγκ Κονγκ για την υπόθεση με τα ναρκωτικά


    Αύριο, Πέμπτη αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη του νεαρού μοντέλου από τη Μυτιλήνη, που κρατείται περισσότερο από ένα χρόνο στο Χονγκ Κονγκ, αφού βρέθηκε πάνω της, κατά τη διάρκεια του ελέγχου του αεροδρομίου, μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης. Η δίκη πρόκειται να διεξαχθεί στην Κίνα και εκτιμάται ότι θα διαρκέσει οκτώ ημέρες.

    Σύμφωνα με το συνήγορό της, Σάκη Κεχαγιόγλου, η κοπέλα είναι αισιόδοξη ενόψει της δίκης. «Είδαμε την Ειρήνη την Κυριακή που μας πέρασε, είναι αισιόδοξη, πιστεύει ότι θα αθωωθεί. Η δικαίωσή της για εμένα θα αποτελέσει έκπληξη», είπε στον Ant1 ο κ. Κεχαγιόγλου.

    Υπενθυμίζεται ότι μόλις μερικές ημέρες πριν την έναρξη της δίκης, κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο μερικές φωτογραφίες, που προκάλεσαν έντονες απορίες, καθώς απεικόνιζαν το μοντέλο να διασκεδάζει σε νυχτερινά μαγαζιά της Αντίς Αμπέμπα, λίγο πριν ταξιδέψει στο Χονγκ Κονγκ. Οι φωτογραφίες αυτές παρέμειναν μόνο για λίγο ανηρτημένες στο διαδίκτυο, αφού λίγο αργότερα, ο χρήστης, που τις είχε ανεβάσει, τις έσβησε.

    Σχετικά με τις δημοσιευμένες φωτογραφίες, ο κ. Κεχαγιόγλου υποστήριξε «Δείχνει ποιος είναι ο πραγματικός ένοχος της υπόθεσης, ποιος την παρέσυρε, ποιος την κορόιδεψε και την εξαπάτησε και ποιος, αυτός μαζί με τους συνεργούς του, έβαλε τα ναρκωτικά ουσιαστικά, στην κρύπτη».

    Αβέβαιη η έκβαση της δίκης, σύμφωνα με το συνήγορο του μοντέλου

    Ο συνήγορος υπεράσπισης του μοντέλου έδωσε επίσης κάποιες πληροφορίες, σχετικά με τη δίκη, που ξεκινά αύριο. «Η δίκη ξεκινά στις 7 Μαρτίου. Η πρόβλεψη είναι έως και 15 Μαρτίου. Η δίκη μπορεί να διαρκέσει λιγότερο, γιατί μετά τους μάρτυρες του κατηγορητηρίου θα έρθει η ώρα της απολογίας της Ειρήνης και η εξέτασή της από τον εισαγγελέα αλλά και από την υπεράσπισή της. Θεωρώ ιδιαίτερα αβέβαιο το αποτέλεσμα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, με βάση την αυστηρότητα των νόμων για τα ναρκωτικά, ενδεχομένως να θέλουν να δώσουν ένα μήνυμα παραδειγματισμού σε παρόμοιες περιπτώσεις, το επίδικο αντικείμενο είναι αν θα πιστέψει το 7μελές σώμα των ενόρκων την εκδοχή της Ειρήνης ότι είναι αθώα ή θα θεωρήσουν ότι ήξερε τι μετέφερε. Τα στοιχεία της δικογραφίας μένει να ειπωθούν στο ακροατήριο», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

    Το ανατρεπτικό αποτέλεσμα της εξέτασης δακτυλικών αποτυπωμάτων μπορεί να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης

    «Αυτό που μπορώ να πω, χωρίς να πω περισσότερα, είναι ότι έγινε η εξέταση, στο Χονγκ Κονγκ, των δακτυλικών αποτυπωμάτων στο δέμα της ναρκωτικής ουσίας και δεν ανιχνεύθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα της Ειρήνης, αυτό σημαίνει ότι δεν ήρθε ποτέ σε επαφή με τη ναρκωτική ουσία», τόνισε ο Σάκης Κεχαγιόγλου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέες αποκαλύψεις για το μοντέλο που συνελήφθη για εμπόριο κοκαΐνης στο Χονγκ Κονγκ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Δεν ήξερα τι κουβαλούσα, με παγίδεψε ο Ρουμάνος φίλος μου», λέει το μοντέλο που συνελήφθη το 2017 στο Χονγκ Κονγκ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Tι συμβαίνει με το μοντέλο που είχε συλληφθεί στο Χονγκ Κονγκ για διακίνηση κοκαΐνης; – Δεν έχει μιλήσει με τους οικείους της



    ΣΧΟΛΙΑ