ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ακαριαία σκοτώθηκε ο 19χρονος μετά από την πτώση από παιχνίδι σε λούνα παρκ, στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, το βράδυ της Δευτέρας (19/08).
Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση η οποία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, ο τραυματισμός του 19χρονου από την πτώση προκάλεσε ακαριαίο θάνατο, όπως μεταδίδει το thesstoday.gr, αφότου εκσφενδονίστηκε από το παιχνίδι, όπου είχε ανέβει μαζί με τον 16χρονο αδερφό του.
Σημειώνεται ότι η κηδεία του 19χρονου θα γίνει αύριο, Τετάρτη στις 11 το πρωί στη Βέροια.
Διαβάστε επίσης:
Ναυάγιο στη Σικελία: Γιατί βυθίστηκε το πολυτελές σούπεργιοτ Bayesian με τους κροίσους
Θεσσαλονίκη: Προς sold out οδεύουν τα ξενοδοχεία λόγω της 88ης ΔΕΘ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Morgan Stanley: Ξεχωρίζουν οι ελληνικές τράπεζες στις αναβαθμίσεις κερδών – Το μήνυμα για τις ευρωπαϊκές μετοχές
- Στα δικαστήρια η Εύη Βατίδου – «Δηλώνω αθώα» (video)
- Επιτροπή Ανταγωνισμού: «Πράσινο φως» στην εξαγορά της EL-PACK από τη Dunapack Packaging Ελλάς
- Υπουργείο Πολιτισμού: Αποκατάσταση του τείχους των Φωκέων, όπου εκτυλίχθηκε η μάχη των Θερμοπυλών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.