• Κοινωνία

    Βραδιά αγάπης και ευγνωμοσύνης για την οικογένεια Αγγελοπούλου, τη MedHealth και τον Όμιλο Κοπελούζου

    Ο Μητροπολίτης Φαναρίου Αγαθάγγελος τιμα τον Παναγιώτη Θ. Αγγελόπουλο

    Ο Μητροπολίτης Φαναρίου Αγαθάγγελος τιμά τον Παναγιώτη Θ. Αγγελόπουλο


    Εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, φίλοι της Αποστολικής Διακονίας της Ελλάδος, τιμήθηκαν ενόψει των εορτών του τέλους του ετους.

    Με οικοδεσπότη τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Φαναρίου κ. Αγαθάγγελο, Γενικό Διευθυντή, τον οποίο πλαισίωναν οι 70 οικότροφοι φοιτητές και στελέχη του Οργανισμού της Αποστολικής Διακονίας, «φιλοξενήθηκαν» στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της στην Αγία Βαρβάρα οι εκλεκτοί φίλοι που το στηρίζουν τα 20 χρόνια της λειτουργίας του σε μια βραδιά αγάπης και ευγνωμοσύνης.

    Πρόκειται για έναν χώρο που φιλοξενεί κυρίως άπορα παιδιά από την Αφρική αλλά και άλλες χώρες, τα οποία σπουδάζουν Θεολογία.

    Το «παρών» έδωσε εκ μέρους της οικογένειας Γιάννας και Θεόδωρου Αγγελοπούλου ως μέγα χορηγού ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο οποίος τιμήθηκε από τον κ. Αγαθάγγελο.

    Απο την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών Μικρών Αποστάσεων, τιμήθηκε ο Πρόεδρος Χαράλαμπος Σημαντώνης, ο αντιπρόεδρος, Βασίλειος Τερζής, και ο εκτελεστικός Διευθυντής, Γεώργιος Βοζίκης.

    Τιμητική βραβευση για τον κ. Χ. Σημαντώνη
    Τιμητική βράβευση για τον κ. Χαράλαμπο Σημαντώνη

    Παρόντες ήταν επίσης ο Γενικός Διευθυντής της Αμερικανικής Σχολής Κλασσικών Σπουδών, Παντελής Πάνος, και ο Γεώργιος Μαρίνος, Διοικητικός Διευθυντής απο το Ίδρυμα Ουράνη.

    Εξ αριστερών ο κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος, Ο Μητροπολιτης Φαναριού, κ. Αγαθάγγελος, ο τέως Υπουργος Μ. Μπόλαρης, η βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ κ. Μονογιού, Άρης-Δημήτρης Μυλωνάς, ο κ. Χ. Σημαντώνης
    Εξ αριστερών ο κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος, Ο Μητροπολίτης Φαναριού, κ. Αγαθάγγελος, ο πρώην Υπουργος Μ. Μπόλαρης, η βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ κ. Μονογιού, ο Άρης-Δημήτρης Μυλωνάς, ο κ. Χ. Σημαντώνης

    Τιμητικές διακρίσεις έλαβαν επίσης δια εκπρόσωπου τους η Σπανός Α.Ε., η Εταιρεία Πετρόιλ, η εταιρεία ΜedHealth και ο Όμιλος Κοπελούζου.

    Από τον πολιτικό κόσμο παρόντες ο τέως υπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης, η Βουλευτής Κυκλάδων Αικατερίνη Μονογιού, η κ. Μάρθα Σαμαρά, η Αντιδήμαρχος Κηφισιάς Νίνα Βλάχου, κ.α..

    Φωταγωγημένο το κτίριο της Αποστολικης Διακονίας στην Αγία Βαρβάρα
    Φωταγωγημένο το κτήριο της Αποστολικης Διακονίας στην Αγία Βαρβάρα

    Διαβάστε επίσης:

    Η παγκόσμια διάκριση της Celia Kritharioti, το glamorous πάρτι της «σιδηράς κυρίας» της διαφήμισης και μία νέα παράσταση για φιλανθρωπικούς σκοπούς

    Λαμπερές παρουσίες στο χριστουγεννιάτικο δείπνο του Πόλυ και της Ρόζμαρι Χατζηιωάννου

    Φωταγωγήθηκε το Δέντρο των Ευχών στην ογκολογική μονάδα παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ»



    ΣΧΟΛΙΑ