ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου (20/8) στη Βούλα ένας 49χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό.
Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Ελληνική Αστυνομία, ο 49χρονος κατηγορείται ότι το βράδυ της Παρασκευής (19/8), βίασε μία γυναίκα εντός εγκαταλελειμμένου κτιρίου όπου διαμένει.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:
Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 20-08-2022 στη Βούλα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 49χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό.
Ο ανωτέρω κατηγορείται ότι βραδινές ώρες της 19-8-2022, εντός εγκαταλελειμμένου κτιρίου όπου διαμένει, προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη σε βάρος ημεδαπής.
Η σχετική δικογραφία σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Διαβάστε επίσης:
Χανιά: Μετωπική σύγκρουση αυτοκινήτων με δύο τραυματίες
Καιρός: Πτώση θερμοκρασίας, βροχές και καταιγίδες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Η Γερουσία επικύρωσε τον διορισμό του Κέβιν Γουόρς ως προέδρου της FED
- Wall Street: Σε νέα ρεκόρ S&P 500 και Nasdaq παρά την ψυχρολουσία για το άλμα του πληθωρισμού
- Πετρέλαιο: Πτώση 2% για το Brent καθώς το ενδιαφέρον στρέφεται στη συνάντηση Τραμπ-Σι
- Ο Νετανιάχου επισκέφθηκε κρυφά τα ΗΑΕ κατά τη διάρκεια του πολέμου με το Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.