• Κοινωνία

    Βόλος: Πέθανε από κορονοϊό 57χρονος αρνητής

    • NewsRoom
    αρνητής


    Έφυγε από τη ζωή ένας 57χρονος ανεμβολίαστος άνδρας, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Βόλου από επιπλοκές του κορονοϊού.

    Ο 57χρονος άνδρας ήταν συμβασιούχος εργαζόμενος στη ΔΕΥΑΜΒ (Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχεύτεσης Μείζονος Βόλου) και φέρεται να ήταν αρνητής του κορονοϊού, όπως αναφέρουν πληροφορίες του taxydromos.

    Ο άτυχος πατέρας ενός παιδιού δεν ήθελε να εμβολιαστεί. Κάθε φορά που το θέμα έμπαινε σε συζήτηση στους κόλπους της ΔΕΥΑΜΒ ο ίδιος αντιδρούσε.

    Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, ήταν επηρεασμένος από διάφορες θεωρίες, ενώ έλεγε στους συναδέλφους του ότι δεν πρόκειται να εμβολιαστεί. Μάλιστα, αμφισβητούσε τις επιστημονικές απόψεις των ειδικών που προτρέπουν στον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού.

    Πριν από λίγες μέρες κόλλησε τον ιό και παρέμεινε σπίτι. Κανείς, όμως, δεν περίμενε ότι θα επιβαρυνθεί η υγεία του σε τέτοιο βαθμό.

    Όταν μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Βόλου διαγνώστηκε με αναπνευστική ανεπάρκεια υψηλού βαθμού. Ο κορεσμός του ήταν ιδιαίτερα χαμηλός. Οι γιατροί σήμαναν συναγερμό.

    Παρ’ ότι έγιναν προσπάθειες για να αναταχθεί ο οργανισμός του, ήταν πολύ αδύναμος. Ακολούθησε η διασωλήνωση προκειμένου να βοηθηθεί η αναπνευστική λειτουργία. Δυστυχώς ούτε αυτό επετεύχθη.

    Την Τρίτη λίγα λεπτά πριν τη 1:30 η διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ ενημερώθηκε για τον θάνατο του 57χρονου, που σκόρπισε θλίψη.

    Διαβάστε επίσης:

    Μητσοτάκης: Ενδεχόμενο να απευθυνθεί αύριο στους πολίτες με μήνυμα για την πανδημία

    Θεσσαλονίκη: Κρίσιμη η κατάσταση του βρέφους που νοσεί με κορονοϊό

    Πάνω από 21.000 ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι δεν έκαναν το δεύτερο rapid test – Έρχονται πρόστιμα



    ΣΧΟΛΙΑ