• Κοινωνία

    Βόλος: Ήρωες αστυνομικοί έσωσαν 13χρονη που πήδηξε από πεζογέφυρα για να αυτοκτονήσει

    • NewsRoom
    ΔΙΑΣ


    Την ζωή ενός 13χρονου κοριτσιού, το οποίο αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πηδώντας από πεζογέρφυρα στην περιφερειακή οδό του Βόλου κατάφεραν να σώσουν τρεις αστυνομικοί, οι οποίοι κατάφεραν να ανακόψουν την τελευταία στιγμή την πτώση της, βάζοντας τα χέρια τους με αυτοθυσία.

    Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής, η ανήλικη Ρομά  ανέβηκε στην πεζογέφυρα του περιφερειακού του Βόλου κοντά στην οδό Ιωλκού, δίπλα από τον οικισμό ρομά Αγ. Παρασκευής, απειλώντας να αυτοκτονήσει. Αμέσως συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου, οι οποίοι τρομοκρατημένοι παρακαλούσαν το κορίτσι να μην πραγματοποιήσει την απειλή της.

    Στο σημείο έσπευσε μια υποομάδα της Ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ ακολούθησαν και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να πείσουν την 13χρονη να κατέβει από την πεζογέφυρα η οποία τελικά πραγματοποίησε την απειλή της, πηδώντας από αυτή.

    Τότε οι αστυνομικοί – δύο αρχιφύλακες και ένας υπαρχιφύλακας, οι οποίοι μάλιστα είχαν συλλάβει την περασμένη Τετάρτη έναν Ρουμάνο και έναν Γεωργιανό ληστή που είχαν χτυπήσει σε Βόλο και Λάρισα – έβαλαν ταυτόχρονα τα χέρια τους και κατάφεραν να ανακόψουν την πτώση της. Κάτι που αποδείχθηκε σωτήριο για την 13χρονη, καθώς παρά το σοκ της δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

    Η ανήλικη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προληπτικά στο Νοσοκομείο Βόλου, για τις απαραίτητες εξετάσεις. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν και οι αστυνομικοί, με πόνους στα χέρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη ήθελε να θέσει τέλος στη ζωή της, λόγω ερωτικής απογοήτευσης. Στο Νοσοκομείο του Βόλου, πάντως, αναμένεται να την εξετάσει παιδοψυχολόγος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τύμφη: Τραγική κατάληξη στις έρευνες για τον 39χρονο πατέρα 4 παιδιών

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα τραγωδία: Νεκρός αναρριχητής στο Λεωνίδιο



    ΣΧΟΛΙΑ