• Κοινωνία

    Viral φωτογραφία ενός αστέγου κατά τη διάρκεια φωτογράφισης του GNTM 

    • NewsRoom


    Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία από το κέντρο της Αθήνας με τον γνωστό φωτογράφο και κριτή του GNTM, Δημήτρη Σκουλό να βρίσκεται κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης μαζί με ένα μοντέλο και τους συνεργάτες του ενώ ακριβώς δίπλα, κοιμάται στο πεζοδρόμιο ένας άστεγος άνδρας.

    Η εικόνα, που φέρεται να τραβήχτηκε στη συμβολή των δρόμων Πανεπιστημίου και Βουκουρεστίου, έχει κάνει τους χρήστες σε Twitter, όπου αναρτήθηκε για πρώτη φορά, όσο και στο Facebook, να προβληματιστούν, ενώ δεν είναι λίγοι που εξοργίστηκαν.

    Δεν είναι γνωστό αν πρόκειται για ένα «πετυχημένο» photoshop ή αν πρόκειται όντως για πραγματική λήψη, πάντως, μάς κάνει να προβληματιστούμε και να σκεφτούμε λίγο παραπάνω τη σκληρή πραγματικότητα και την κοινωνία, στην οποία ζούμε.

    Όπως αναφέρουν πληροφορίες της εκπομπής «Ευτυχείτε», δεν πρόκειται για φωτογράφιση του GNTM, αλλά για κάποια άλλη φωτογράφιση, στην οποία φωτογράφος είναι ο Δημήτρης Σκουλός.

    Από την πλευρά τους, τόσο η Κατερίνα Καινούργιου όσο και ο Γρηγόρης Γκουντάρας τόνισαν ότι δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να έγινε μετά τη φωτογράφιση.

    «Μπορεί να του μίλησαν, μπορεί να τον βοήθησαν», δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου. «Δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί πριν και μετά. Βλέπουμε απλά μια λήψη», σημείωσε.

    «Ενδεχομένως να τον βοήθησαν», σημείωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

    Δείτε την ανάρτηση στο Twitter:

    Δείτε το βίντεο από το «Ευτυχείτε»:

     

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ