• Κοινωνία

    Βίντεο – σοκ: Η στιγμή που ο «δράκος των Εξαρχείων» επιτίθεται σε μια γυναίκα για να τη βιάσει

    • NewsRoom
    αστυνομικός καθώς ανοίγει πόρτα περιπολικού


    Σοκαριστικό είναι το βίντεο – ντοκουμέντο με τον «δράκο των Εξαρχείων» να επιτίθεται σε ανυποψίαστη γυναίκα προσπαθώντας να τη βιάσει. Η γυναίκα περπατάει προς την Ομόνοια και ο άγνωστος άνδρας επιχειρεί να της επιτεθεί.

    Όπως φαίνεται στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα lawandorder.gr, o άνδρας φοράει μαύρο μπουφάν, μπλε πουλόβερ και μπεζ παντελόνι. Μπροστά του μια μελαχρινή γυναίκα, που κρατάει μια τσάντα στα χέρια και ο άνδρας τρέχοντας, καταφέρνει να την προλάβει και με μια γρήγορη κίνηση την ρίχνει στο πεζοδρόμιο.

    Εκεί ακολουθεί μια αγωνιώδης προσπάθεια της κοπέλας να απομακρύνει τον άγνωστο άνδρα, που έχει ξαπλώσει από πάνω της.

    Σε μια ύστατη προσπάθεια να αποφύγει τα χειρότερα ξεκινάει να φωνάζει και να ζητάει βοήθεια. Περίοικοι που άκουσαν τις φωνές της βγήκαν από τα καταστήματα τους και έτρεψαν τον παρολίγον βιαστή σε φυγή.

    Το σοκαριστικό περιστατικό σύμφωνα με τις πληροφορίες σημειώθηκε στις 8 το πρωί της Δευτέρας (21/11).

    Το θύμα της απόπειρας βιασμού, ελληνικής υπηκοότητας, ηλικίας 29 ετών κατήγγειλε το γεγονός στην ΕΛ.ΑΣ και στελέχη της ασφάλειας αναζητούν τον δράστη πριν επιτεθεί και σε άλλη γυναίκα.

    Δείτε το βίντεο:

    Ο «Δράκος» στα Εξάρχεια -σύμφωνα με τα καταγγελόμενα, προσπάθησε να βιάσει ένα 13χρονο κορίτσι στην Βαλτετσίου, μια 29χρονη στην οδό Νικηταρά και και μια 27χρονη στην οδό Ζωοδόχου Πηγής.

    Όπως προκύπτει από τα καταγγελόμενα, ο «Δράκος των Εξαρχείων»  βάζει στο στόχαστρό του ανυποψίαστες γυναίκες που περπατούν μόνες, τις οποίες δεν διστάζει να πετάξει στο έδαφος, ενώ στην συνέχεια επιχειρεί να τις βιάσει.

    Η πρώτη καταγγελία έγινε από ένα 13χρονο κορίτσι το οποίο κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση έξω από γυμναστήριο το μεσημέρι του Σαββάτου. Την ακινητοποίησε και επιχείρησε να την βιάσει.

    Η δεύτερη καταγγελία έγινε από 29χρονη γυναίκα η οποία κατήγγειλε ότι χθες το πρωί δέχτηκε επίθεση ενώ βρισκόταν στην συμβολή της Νικηταρά με την Μπενάκη.

    Διαβάστε επίσης:

    Τρόμος για τον «δράκο των Εξαρχείων» – Πώς τον περιγράφουν οι αυτόπτες μάρτυρες



    ΣΧΟΛΙΑ