• Κοινωνία

    Τρόμος για τον «δράκο των Εξαρχείων» – Πώς τον περιγράφουν οι αυτόπτες μάρτυρες

    • NewsRoom
    Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία


    Μεγάλη ανησυχία, αλλά και κινητοποίηση, επικρατεί στις τάξεις της Αστυνομίας, για τον λεγόμενο «δράκο των Εξαρχείων».

    Ένα άτομο που φέρεται να έχει προβεί σε τρεις επιθέσεις σε βάρος γυναικών, μάλιστα η μία ήταν ανήλικη μόλις 13 ετών.

    Αυτόπτες μάρτυρες των επιθέσεων, αλλά και τα θύματα περιγράφουν τον συγκεκριμένο άνδρα ως μετρίου αναστήματος, ξανθό, με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και γαλάζια μάτια.

    Η Αστυνομία διενεργεί συνεχείς περιπολίες προκειμένου να εντοπίσει το άτομο που αποπειράθηκε να βιάσει τρεις γυναίκες στα Εξάρχεια.

    Σύμφωνα με τις καταγγελίες, το περασμένο Σάββατο έγινε η μία επίθεση και οι άλλες δύο έγιναν χθες το πρωί, με μικρή χρονική διαφορά μεταξύ τους. Ο άγνωστος άνδρας επιχείρησε να τις ακινητοποιήσει και να τις βιάσει.

    Ο «Δράκος» στα Εξάρχεια -σύμφωνα με τα καταγγελόμενα, προσπάθησε να βιάσει ένα 13χρονο κορίτσι στην Βαλτετσίου, μια 29χρονη στην οδό Νικηταρά και και μια 27χρονη στην οδό Ζωοδόχου Πηγής.

    Όπως προκύπτει από τα καταγγελόμενα, ο «Δράκος των Εξαρχείων»  βάζει στο στόχαστρό του ανυποψίαστες γυναίκες που περπατούν μόνες, τις οποίες δεν διστάζει να πετάξει στο έδαφος, ενώ στην συνέχεια επιχειρεί να τις βιάσει.

    Η πρώτη καταγγελία έγινε από ένα 13χρονο κορίτσι το οποίο κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση έξω από γυμναστήριο το μεσημέρι του Σαββάτου. Την ακινητοποίησε και επιχείρησε να την βιάσει.

    Η δεύτερη καταγγελία έγινε από 29χρονη γυναίκα η οποία κατήγγειλε ότι χθες το πρωί δέχτηκε επίθεση ενώ βρισκόταν στην συμβολή της Νικηταρά με την Μπενάκη.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η 29χρονη είπε ότι ο άνδρας την ακολουθούσε ενώ εκείνη περπατούσε προς την στάση του Μετρό στην Ομόνοια και την έριξε στο έδαφος με σκοπό να την βιάσει. Η γυναίκα έβαλε τις φωνές και μαζεύτηκαν περαστικοί και περίοικοι με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

    Όπως προκύπτει από την τρίτη καταγγελία που έγινε, ο άγνωστος άνδρας, 10 λεπτά αργότερα, επιτέθηκε στο τρίτο θύμα του, μια 27χρονη γυναίκα που βρισκόταν στην οδό Ζωοδόχου Πηγής. Ο δράστης της έκλεισε το στόμα και επιχείρησε να την βιάσει. Η γυναίκα σε κατάσταση σοκ, ξεκίνησε να καλεί σε βοήθεια και κατάφερε να του ξεφύγει. Ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

    Δείτε βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

    Διαβάστε επίσης:

    Επεισόδια με αναρχικούς στα Εξάρχεια – Τραυματίας αστυνομικός από μολότοφ

    Φρίκη: Ανήλικοι βίασαν 13χρονη μαθήτρια στο προαύλιο σχολείου

    Στη φυλακή ο 40χρονος αστυνομικός για βιασμό και μαστροπεία ιερόδουλης



    ΣΧΟΛΙΑ