• Κοινωνία

    Βίντεο σοκ από το δυστύχημα στο λούνα παρκ του Αλμυρού-Πώς περιγράφει μητέρα τη στιγμή του θανάτου της 14χρονης

    • NewsRoom

    Σκηνές τραγωδίας στο Λούνα Παρκ του Αλμυρού


    Το σώμα του κοριτσιού έχει μόλις καταλήξει σε ένα άλλο παιχνίδι του λούνα παρκ, καθώς εκσφενδονίσθηκε από το «ταψί», το παιχνίδι στο οποίο είχε ανέβει λίγο νωρίτερα, μαζί με τους φίλους της.

    O ANT1 παρουσίασε βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τον πανικό που επικράτησε από τη στιγμή που η 14χρονη μαθήτρια έπεσε στο κενό από παιχνίδι σε υπαίθριο λούνα παρκ στον Αλμυρό Μαγνησίας.

    Το δυστύχημα έγινε περίπου στις έντεκα το βράδυ της Παρασκευής κάτω από συνθήκες οι οποίες δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 μαρτυρίες αναφέρουν ότι η άτυχη δεκατετράχρονη ενώ βρισκόταν πάνω στο παιχνίδι, σηκώθηκε όρθια και ύψωσε και τα χέρια της, όπως έκαναν και οι φίλοι της για να βγάλουν φωτογραφία.

    Εκείνη τη στιγμή έπεσε από το «ταψί» από μεγάλο ύψος και το σώμα της κατέληξε σε ένα άλλο παιχνίδι, όπως φαίνεται στη φωτογραφία:

    Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο καθώς και Πυροσβεστική που απεγκλώβισε την 14χρονη, η οποία μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας, αλλά δυστυχώς έχασε τη μάχη για τη ζωή. Η 14χρονη ήταν μαθήτρια Γυμνασίου, από την Βρύναινα.

    Μαρτυρία μητέρας: Το παιχνίδι ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα

    Μία μητέρα, που την ώρα της τραγωδίας ήταν πάνω στο ίδιο παιχνίδι του λούνα παρκ με την κόρη της, περιέγραψε όσα συνέβησαν. Σύμφωνα με την ίδια, στην τελευταία περιστροφή το παιχνίδι άρχισε να κινείται με μεγάλη ταχύτητα, σαν να είχε χαθεί ο έλεγχος.

    Μεταξύ άλλων διερευνάται αν αυτό οφείλεται στη συνήθη λειτουργία του παιχνιδιού ή αν είχε συμβεί κάτι τη συγκεκριμένη στιγμή. «Κρατούσα την κόρη μου τόσο σφιχτά για να μην φύγει, που μελάνιασε το χέρι της», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

    Στο μεταξύ, όπως μετέδωσε ο Ant1, ο πατέρας της άτυχης 14χρονης είναι οδηγός φορτηγού και πριν μόλις μία εβδομάδα, μετέφερε μέρος του εξοπλισμού που τελικά χρησιμοποιήθηκε για να «στηθεί» το λούνα παρκ!

    Μία σύλληψη

    Για την τραγωδία συνελήφθη η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ, η οποία οδηγείται στην εισαγγελία.

    Η 73χρονη συνελήφθη αμέσως μετά το δυστύχημα, κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, με αποτέλεσμα τον θανατηφόρο τραυματισμό του, σε βαθμό κακουργήματος.

    Την ίδια ώρα η αστυνομία διερευνά τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το δυστύχημα και αν είχαν ληφθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας.



    ΣΧΟΛΙΑ