• Κοινωνία

    Σοκ σε λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου: Νεκρή 14χρονη που έπεσε από παιχνίδι (εικόνες)

    • NewsRoom

    Λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου


    Βυθισμένη στο πένθος και σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Αλμυρό Βόλου καθώς λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 30 Αυγούστου, μια 14χρονη έχασε τη ζωή της σε λούνα παρκ, όταν έπεσε από παιχνίδι, από μεγάλο ύψος, στην εμποροπανήγυρη της περιοχής.

    Η ανήλικη ανέβηκε σε ένα παιχνίδι του λούνα παρκ, στο λεγόμενο «χαλί». Ομως, όταν ξεκίνησε το παιχνίδι, για άγνωστους λόγους, το άτυχο κορίτσι γλίστρησε από τη θέση του και έπεσε από μεγάλο ύψος, καταλήγοντας στη βάση άλλου παιχνιδιού.

    Το 13χρονο κορίτσι αποφάσισε να ανέβει σ΄ ένα παιχνίδι αλλά για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, γλίστρησε από την θέση της και βρέθηκε από μεγάλο ύψος στην βάση άλλου παιχνιδιού. ΑΠΕ- ΜΠΕ/ΑΠΕ- ΜΠΕ/STR

    Στο λούνα παρκ εκτυλίχθηκαν δραματικές στιγμές και αμέσως σταμάτησε η λειτουργία όλων των παιχνιδιών. Η πυροσβεστική απεγκλώβισε την 14χρονη, που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και τα άκρα.

     Σκηνές τραγωδίας στο λούνα παρκ του Αλμυρού Βόλου

    Η 14χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, όμως παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, το κορίτσι έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

    Η αστυνομία έχει πάρει καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό στο λούνα παρκ.



    ΣΧΟΛΙΑ