• Κοινωνία

    Βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ καρέ η εν ψυχρώ εκτέλεση στον Κορυδαλλό


    Βίντεο-ντοκουμέντο από την εν ψυχρώ εκτέλεση των δύο ανδρών στον Κορυδαλλό την περασμένη Τετάρτη παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

    Το υλικό κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας που ήταν τοποθετημένη στο γκαράζ του σπιτιού του θύματος.

    Οι εκτελεστές μέσα σε ένα λεπτό αφαίρεσαν δύο ζωές. Όπως φαίνεται, είχαν σχεδιάσει και την παραμικρή λεπτομέρεια.

    Στα πλάνα από κάμερα ασφαλείας φαίνονται οι δύο άνδρες να έχουν φτάσει στο γκαράζ με το ασημένιο τζιπ τους. Η γκαραζόπορτα άνοιγε με δυσκολία και ο συνοδηγός αναγκάστηκε να κατέβει από το αμάξι και να την ανοίξει χειροκίνητα. Αυτή ήταν η κατάλληλη ευκαιρία για τους εκτελεστές.

    Πρώτα εμφανίστηκε ο ένας. Πλησίασε τον άνδρα με τα αρχικά Μ.Δ. που βρισκόταν στην πόρτα του γκαράζ. Τον πυροβόλησε εν ψυχρώ δύο φορές. Αμέσως, έστρεψε το καλάσνικοφ στον οδηγό που είχε μισανοίξει το παράθυρο της θωρακισμένης Mercedes. Του έριξε δύο βολές και με την άκρη του ματιού του αντιλήφθηκε ότι ο άνδρας που ήταν μέσα στο γκαράζ είχε συρθεί αιμόφυρτος προς την αποθήκη. Τον ακολούθησε για να τον αποτελειώσει.

    Τότε εμφανίστηκε και ο δεύτερος εκτελεστής, ο οποίος ανέλαβε τον οδηγό. Τον εκτέλεσε εν ψυχρώ από απόσταση αναπνοής. Έβαλε το όπλο μέσα από το παράθυρο και του άνοιξε την πόρτα. Ο Ρ.Β., παρά τα τραύματα, αντιστάθηκε και προσπάθησε να κλείσει την πόρτα του τζιπ και να φύγει από το σημείο. Τότε οι δύο εκτελεστές του άνοιξαν ξανά την πόρτα και άρχισαν να τον γαζώνουν.

    Μόλις το αυτοκίνητο άρχισε να τσουλάει προς τα πίσω, κατάλαβαν ότι είναι νεκρός και εξαφανίστηκαν.

    Οι εκτελεστές είχαν ξεκάθαρη εντολή θανάτου: δύο σφαίρες δέχθηκε ο Μ.Δ. και δύο ο Ρ.Β. Δεν έφυγαν από το σημείο μέχρι να σιγουρευτούν ότι και οι δύο είναι νεκροί.

    Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο από την ψυχρή εκτέλεση στον Κορυδαλλό:

    Κορυδαλλός: Η ανακοίνωση του Γιάννη Αλαφούζου για το αμάξι που οδηγούσε το θύμα

    Ανακοίνωση εξέδωσε ο Γιάννης Αλαφούζος για το όχημα των θυμάτων, αφού οι πρώτες πληροφορίες το έφεραν να ανήκει στον Σκάι.

    Η ανακοίνωση αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ουσιαστικά ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει απολύτως καμία σχέση.

    «Για το πώς βρέθηκε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο τις τελευταίες ημέρες, χωρίς την εμπλοκή μου και ενώ έλειπα στο εξωτερικό, στα χέρια του δολοφονηθέντος, με τον οποίο ουδεμία σχέση είχα, δόθηκαν στις αρμόδιες αρχές οι απαραίτητες ρητές διευκρινίσεις. Το όχημα αυτό είχε ουσιαστικά παροπλιστεί και δεν το χρησιμοποιούσα. Από εδώ και πέρα τον λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη. Όλα στο φως» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση.

    Διαβάστε επίσης

    DNA των νεκρών του Κορυδαλλού στο όχημα με τον βαρύ οπλισμό στον Νέο Κόσμο

    Αλαφούζος: Τι δήλωσε για το αυτοκίνητο του ΣΚΑΪ που εμπλέκεται στη δολοφονία στον Κορυδαλλο

    Στα χέρια της ΕΛΑΣ κύκλωμα εκβιαστών – Δύο αστυνομικοί ανάμεσά τους



    ΣΧΟΛΙΑ