• Κοινωνία

    Βίντεο-ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή στην Κρήτη

    • NewsRoom
    Πυροβόλησαν άνδρα στο Μοσχάτο, μπροστά στη γυναίκα του και το παιδί του


    Στα χέρια πιάστηκαν περίπου 13 νεαροί Γάλλοι τουρίστες, στην παραλιακή λεωφόρο της Χερσονήσου, στην Κρήτη, με έναν εξ αυτών να τραυματίζεται σοβαρά.

    Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της άγριας συμπλοκής έφερε στο φως της δημοσιότητας η Κρήτη ΤV, το οποίο κατέγραψαν περαστικοί.

    Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα neakriti, ο τραυματίας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Βενιζέλειο, ενώ οι αστυνομικοί του Τμήματος Χερσονήσου έφεραν τα πάνω κάτω για να εντοπίσουν τον 24χρονο δράστη, ο οποίος έκοψε τα μαλλιά του και ξυρίστηκε ώστε να μην μπορεί να τον συνδέσει κανείς με το αιματηρό επεισόδιο, μάταια όμως όπως αποδείχτηκε αφού κατέληξε στα κρατητήρια μαζί με 12 ακόμη άτομα που συμμετείχαν στη συμπλοκή.

    Δείτε το βίντεο από τη συμπλοκή:

    Το χρονικό της συμπλοκής

    Για άγνωστο μέχρι τώρα λόγο περίπου 13 νεαροί Γάλλοι ηλικίας 18 – 30 ετών ήρθαν σε σύγκρουση στην παραλιακή λεωφόρο της Χερσονήσου όπου έκαναν τις διακοπές τους.

    Τις σπρωξιές, τις μπουνιές και τις κλωτσιές διαδέχτηκαν οι κραυγές ενός 20χρονου ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος. Πάνω στη συμπλοκή ένας από τους συμπατριώτες του τον κάρφωσε στα πλευρά με σπασμένο μπουκάλι.

    Σκηνές που κατέγραψε περαστικός με το κινητό του και εξελίχθηκαν στο κρυφό χαρτί στα χέρια των αστυνομικών της Χερσονήσου, καθώς δεν άργησαν να μάθουν ότι το βιντεάκι κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο.

    Η συνέχεια δόθηκε στο Τμήμα όπου κατέληξαν ο ένας μετά τον άλλο.

    Κανένας όμως δεν ταίριαζε στην περιγραφή το ατόμου που χτύπησε το θύμα με το σπασμένο μπουκάλι.

    Οι αθρόες συλλήψεις δεν άφησαν ικανοποιημένους τους αστυνομικούς που… το τερμάτισαν αναζητώντας απάντηση στο γρίφο.

    Δεν μπορεί, ο δράστης θα έπρεπε να είναι ανάμεσα στους προσαχθέντες. Κανείς όμως δεν έμοιαζε στον μακρυμάλλη με τα μούσια που εικονίζεται να χτυπά το θύμα.

    Ακολουθώντας τη «δοκιμασμένη συνταγή», όπως αναφέρει η neakriti, οι αστυνομικοί του Τμήματος Χερσονήσου τα έκαναν όλα από την αρχή εξετάζοντας έναν έναν τους κατηγορουμένους, τα υπάρχοντα και τα δωμάτια τους.

    Εκεί βρέθηκε και η απάντηση αφού ο Γάλλος είχε επιστρατεύσει την «ψιλή». Έκοψε τα μαλλιά του και ξύρισε τα γένια του για να μην μπορεί να τον αναγνωρίσει κανείς και να τον συνδέσει με το επεισόδιο. Μάταια όμως όπως αποδείχθηκε…

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η δίκη του Γάλλου δράστη θα γίνει από το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο στις 24 Αυγούστου.



    ΣΧΟΛΙΑ