• Κοινωνία

    Βιασμός 24χρονης: Νέα παράταση για τις τοξικολογικές – Την Τρίτη στην ανακρίτρια το πόρισμα

    • NewsRoom

    Γεωργία Μπίκα (Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)


    Νέα παράταση παίρνει το θρίλερ με τις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης.

    Αύριο Τρίτη αναμένεται να κατατεθεί ο ο φάκελος με το τελικό πόρισμα των τοξικολογικών εξετάσεων της Γεωργίας Μπίκα, που κατήγγειλε βιασμό σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr, το Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου της Βέρνης ενημέρωσε το αρμόδιο Εργαστήριο Τοξικολογίας του ΑΠΘ ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων της 24χρονης θα σταλούν με e-mail το απόγευμα, κάτι που σημαίνει ότι η ανακρίτρια θα παραλάβει τελικά αύριο τον φάκελο με την τελική έκθεση.

    Αυτό που απομένει είναι να μεταφραστεί το e-mail και τα αποτελέσματά του να ενσωματωθούν στο τελικό πόρισμα, μαζί με τα ευρήματα που ανιχνεύθηκαν από το αρμόδιο εργαστήριο του ΑΠΘ.

    Η ώρα για το αυριανό «ραντεβού» επιστημόνων – ανακρίτριας θα προγραμματιστεί κατόπιν συνεννόησης των δύο πλευρών.

    Υπενθυμίζεται ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις εστάλησαν στην Ελβετία γιατί εκεί στεγάζεται το υπερσύγχρονο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου της Βέρνης, στο οποίο μπορεί να ανιχνευθούν νέες ναρκωτικές ουσίες ή φάρμακα που κυκλοφορούν στην Ευρώπη και μπορεί να μην είναι γνώριμα στην Ελλάδα.

    Διαβάστε επίσης:

    Έκρηξη με γκαζάκια στο γραφείο του δικηγόρου που κατήγγειλε η 24χρονη Γεωργία

    Θεσσαλονίκη: Νέα καταγγελία για βιασμό από 27χρονη – Θέμα ωρών οι τοξικολογικές της 24χρονης



    ΣΧΟΛΙΑ