• Κοινωνία

    Βιασμός 24χρονης: Μήνυση κατά του Ηλία Γκιώνη από τον πρόεδρο των αστυνομικών Θεσσαλονίκης

    • NewsRoom
    Ηλίας Γκιώνης

    Ηλίας Γκιώνης


    Μήνυση κατά του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη κατέθεσε ο πρόεδρος των αστυνομικών Θεσσαλονίκης, Θοδωρής Τσαϊρίδης.

    Ο Ηλίας Γκιώνης, ο άνθρωπος που αποκάλυψε μέσα από το Instagram την ταυτότητα των φερόμενων δραστών στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, συνεχίζει να συγκεντρώνει πληροφορίες για την υπόθεση και τις δημοσιεύει στο προφίλ του.

    Μεταξύ άλλων, ο ακτιβιστής κατονομάζει καταστήματα διασκέδασης, τα οποία σχετίζονται έμμεσα ή άμεσα με πρόσωπα που ενεπλάκησαν στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης.

    Σε πρόσφατη ανάρτησή του, ο ίδιος αναφέρει ότι ο Πρόεδρος της ΕΑΥΘ είναι συνιδιοκτήτης σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπως και μια γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια και ο πρώην σύντροφός της.

    Σύμφωνα με την ίδια ανάρτηση το συγκεκριμένο κατάστημα ανήκει σε πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης.

    Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης αναφέρει ότι δεν έχει ουδεμία σχέση με τα όσα του καταλογίζει ο Ηλίας Γκιώνης και ενημερώνει ότι ήδη έχει κινηθεί νομικά κατά του Ηλία Γκιώνη. Κατά πληροφορίες, ο Θοδωρής Τσαϊρίδης θα καταθέσει αγωγή και μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

    Τι απαντά ο Τσαϊρίδης

    «Πριν λίγο ενημερώθηκα ότι ο συγκεκριμένος κύριος, ο οποίος έχει οριστεί ως αυτόκλητος σωτήρας της κοινωνίας και της δικαιοσύνης, με εμπλέκει σε πράγματα και καταστάσεις που ουδεμία σχέση έχω. Ήδη έχει επιληφθεί το νομικό τμήμα της ένωσης προκειμένου να γίνουν όλες οι νόμιμες και νομικές ενέργειες εναντίον του , διότι προσβάλει τόσο εμένα προσωπικά όσο και τον θεσμό που εκπροσωπώ. Δεν ξέρω αν υπάρχει έτερος εμπλεκόμενος αστυνομικός – συνδικαλιστής, αλλά το γεγονός ότι με τα γραφόμενα του με στιγματίζει και με στοχοποιεί είναι ολοφάνερο, καθώς ήδη δεκάδες συνάδελφοι, δημοσιογράφοι και πολίτες μου έχουν στείλει την συγκεκριμένη ανάρτηση. Η κοινωνία δεν καθαρίζει με νόμους ζούγκλας κ. Γκιώνη».

    Σε νεώτερη ανάρτησή του ο Ηλίας Γκιώνης σχολιάζει: «Σε όποιο δικαστήριο προκύψει δε θα έχω ποινικές κυρώσεις γιατί για να βγω συκοφάντης πρέπει να γνωρίζω ότι αυτά που παραθέτω είναι ψέματα και να το κάνω επίτηδες».

    Με τη σειρά του, ο κ. Τσαϊρίδης δήλωσε ότι «Ο συγκεκριμένος κύριος έχει χριστεί αυτόκλητος σωτήρας της κοινωνίας υποκαθιστά τις αρχές και τους θεσμούς, στήνει δίκες, δικάζει και καταδικάζει μέσω των λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και καλεί τον κόσμο να κοινοποιεί τις δημοσιεύσεις του, για γεγονότα που δεν έχουν υπόσταση. Συγκεκριμένα έγραψε ότι εγώ είμαι μέτοχος σε συγκεκριμένο κατάστημα που είναι μέτοχοι που εμπλέκονται στον βιασμό. Εγώ δεν ήξερα την ύπαρξη αυτού του καταστήματος. Έχει ένα λογαριασμό με πολλούς ακόλουθους και αυτό επηρεάζει τον κόσμο. Πίσω από μένα υπάρχει μία οικογένεια, δεν μπορεί να κατηγορεί ο καθένας ανυπόστατα πράγματα».

    «Προσέφυγα στη δικαιοσύνη έτσι ώστε να κληθεί ο μπλόγκερ να καταθέσει στοιχεία για εμένα προσωπικά και φυσικά ποια άτομα βρίσκονται πίσω από αυτές τις ανακρίβειες», δήλωσε ο κ. Τσαϊρίδης μιλώντας στο MEGA.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Βιασμός 24χρονης: Νέα παράταση για τις τοξικολογικές – Την Τρίτη στην ανακρίτρια το πόρισμα

    Βιασμός 24χρονης: Κανένα στοιχείο για εμπλοκή Κυπρίων σε κύκλωμα μαστροπείας

    Τροχαίο με Ferrari: Βγήκε από το νοσοκομείο η σύζυγος του Μονογυιού – Τι κατέθεσε



    ΣΧΟΛΙΑ