• Κοινωνία

    Βιασμός 12χρονης: Ταυτοποιήθηκαν όσοι αγόρασαν φωτογραφίες της

    • NewsRoom


    Νέα στοιχεία έρχονται στο φως γύρω από την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό. Και ενώ δεν έχουν περάσει λίγες ώρες από τη δημοσιοποίηση των στοιχείων και των φωτογραφιών τριών ακόμα συλληφθέντων, σύμφωνα με το Mega, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων έχουν φτάσει στα ίχνη δέκα ατόμων που αγόρασαν υλικό παιδικής πορνογραφίας μέσα από το προφίλ της 12χρονης στη διαδικτυακή εφαρμογή γνωριμιών.

    Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ  δύο άτομα φαίνεται πως είχαν πληρώσει για να παρακολουθήσουν live υλικό του ανήλικου κοριτσιού μέσω ειδικής εφαρμογής livestreaming και είχαν πληρώσει μέσω paysafe. Να σημειωθεί  ότι η 12χρονη, στην τελευταία κατάθεσή της, είχε αναγνωρίσει 13 άτομα, με κάποια εκ των οποίων δήλωσε ότι είχε βρεθεί από κοντά και άλλα με τα οποία έχει ανταλλάξει φωτογραφίες και βίντεο, πάντοτε με την καθοδήγηση του Ηλία Μίχου.

    Από την ώρα που ολοκληρώθηκε η ταυτοποίηση των ατόμων από την 12χρονη και σε συνδυασμό με την άρση απορρήτου, η ανακρίτρια που χειρίζεται την συγκεκριμένη υπόθεση άρχισε να καλεί σε απολογία τα άτομα που φέρονται, σε πρώτη φάση, να έχουν ανταλλάξει πορνογραφικό υλικό μέσω πληρωμής. Αρχικά θα γίνει η κλήση τους σε απολογία και ανάλογα με την κρίση των Αρχών θα μετατραπεί ή όχι σε σύλληψη.

    Διαβάστε επίσης

    Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης χημικών προϊόντων για τη νόθευση καυσίμων σε πρατήρια



    ΣΧΟΛΙΑ