• Κοινωνία

    Βέροια: Δίωξη στη μητέρα του νεκρού βρέφους για ανθρωποκτονία από πρόθεση

    • NewsRoom


    Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος της 30χρονης μητέρας του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα.

    Η 30χρονη παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην ανακρίτρια Βέροιας, απ’ όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για την προσεχή Τετάρτη και μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.

    Συγκεκριμένα, η γυναίκα οδηγήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας, πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα και του ανακριτή, έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί και στη συνέχεια αποχώρησε με χειροπέδες. Βγαίνοντας από την κεντρική είσοδο του δικαστηρίου φορούσε μάσκα στο πρόσωπο και κουκούλα στο κεφάλι, ενώ δεν είπε κουβέντα στους δημοσιογράφους.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα παραδέχεται ότι πήγε με το παιδί της στο φράγμα, ωστόσο αρνείται ότι είναι αυτή που το σκότωσε. «Δεν σκότωσα το παιδί μου, μου είπαν ότι κατέληξε. Δε ξέρω τι έγινε», έλεγε συνεχώς.

    H γυναίκα φέρεται πως πήρε ταξί από το χωριό Σταυρό Ημαθίας στις 31 Δεκεμβρίου, με το μωρό στην αγκαλιά και κατευθύνθηκαν προς το σημείο που το πέταξε στο νερό.

    Διαβάστε επίσης

    Έφυγε από τη ζωή ο 16χρονος πρωταθλητής πυγμαχίας Βασίλης Τόπαλος – Είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι

    Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων: Τι ισχύει τελικά για τον 17χρονο Ταξιάρχη στην Μυτιλήνη



    ΣΧΟΛΙΑ