• Κοινωνία

    Βέροια: Δεν το έκανα εγώ αλλά κάποια «αόρατη» δύναμη, είπε η μητέρα που σκότωσε το μωρό της

    • NewsRoom
    Τραγωδία στο Παίδων: Νεκρό βρέφος με εγκαύματα -Συνελήφθησαν μητέρα και γιαγιά Πηγή: iefimerida.gr - Τραγωδία στο Παίδων: Νεκρό βρέφος με εγκαύματα -Συνελήφθησαν μητέρα και γιαγιά


    Η 37χρονη μητέρα η οποία το μεσημέρι της Τρίτης (9/1) σκότωσε το 6 μηνών βρέφος της, χτυπώντας το μέχρι θανάτου μέσα στο σπίτι της, στο Μακροχώρι της Βέροιας, φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά, ψυχιατρικά προβλήματα.

    Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων κοριτσιών της, ηλικίας 6 και 7 ετών, τα οποία ειδοποίησαν τους παππούδες για το τραγικό περιστατικό. Η μητέρα κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Βέροιας σε κατάσταση σοκ και δείχνει να μην έχει καν συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η 37χρονη φέρεται να είπε στους γονείς της, οι οποίοι άνοιξαν την πόρτα και είδαν βαριά τραυματισμένο το βρέφος και τις εγγονές τους να ουρλιάζουν, ότι δεν το σκότωσε αυτή αλλά κάποια «αόρατη» δύναμη.

    Η ΕΛ.ΑΣ διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του 6χρονου μωρού. Φως στην υπόθεση αναμένεται ότι θα ρίξουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομίες.

    Διαβάστε επίσης

    Αττική Οδός: Κλειστή λόγω εργασιών η είσοδος από Κόμβο Δ. Πλακεντίας προς Αεροδρόμιο

    Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στην Πάρνηθα – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία

    Προσωπικός αριθμός: Τέλος σε λίγες ημέρες ΑΦΜ, ΑΜΚ και ΑΔΤ – Οσα είπε ο Δημήτρης Παπαστεργίου



    ΣΧΟΛΙΑ