• Κοινωνία

    Βέροια: Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου – Νεκρές δυο γυναίκες, μια 20χρονη και μια 65χρονη

    • NewsRoom


    Σοβαρό τροχαίο με δύο γυναίκες νεκρές συνέβη το πρωί της Δευτέρας στην Πατρίδα της Βέροιας.

    Νεκρή είναι και η 20χρονη κοπέλα που τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 1/4 στην Πατρίδα Βέροιας.

    Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Δευτέρας το ΙΧ έπεσε σε στάση λεωφορείου στον κεντρικό δρόμο της Πατρίδας απέναντι από το γήπεδο, όπου περίμεναν δύο γυναίκες, μια περίπου 65 ετών και μια 20χρονη κοπέλα.

    Η γυναίκα κατέληξε σχεδόν αμέσως, ενώ η 20χρονη έδινε μάχη για την ζωή της στο Νοσοκομείο Βέροιας, όπου δυστυχώς κατέληξε λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι.

    Πληροφορίες του veriotis.gr αναφέρουν πως στην στάση εκείνη την ώρα περίμεναν δύο γυναίκες, μια γυναίκα περίπου 68 ετών και μια κοπέλα περίπου 20 ετών.

    Το αυτοκίνητο αρχικά χτύπησε την μεγαλύτερη γυναίκα και την παρέσυρε αρκετά μέτρα, ενώ το αυτοκίνητο κατέληξε στην αυλή ενός σπιτιού.

    Από τον δυνατό θόρυβο της σύγκρουσης ο κόσμος πετάχτηκε από τα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους. Μια γυναίκα στην αυλή της οποίας κατέληξε το αυτοκίνητο βρήκε την 68χρονη αιμόφυρτη και χωρίς τις αισθήσεις της στο οδόστρωμα.

    Η 20χρονη κοπέλα αρχικά δεν φαινόταν να έχει τις αισθήσεις της, ωστόσο έδειξε να τις ανακτά λίγο μετά, έπειτα και από τις πρώτες βοήθειες που έλαβε από το προσωπικό της ιατρικής μονάδας που βρίσκεται λίγα μέτρα από το σημείο που σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα. Η κοπέλα μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Βέροιας, βαρύτατα τραυματισμένη, όπου δυστυχώς κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

    Διαβάστε επίσης



    ΣΧΟΛΙΑ