ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά την σημερινή λειτουργία στο Βατικανό, ο πάπας Φραγκίσκος, απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους πιστούς, αναφέρθηκε στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τέμπη.
«Τις ημέρες αυτές, σκεφτόμουν πολύ συχνά τα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας που έλαβε χώρα στην Ελλάδα. Πολλοί ήταν νεαροί φοιτητές. Προσεύχομαι για τους νεκρούς, είμαι στο πλευρό των τραυματιών και των συγγενών τους, η Παναγία ας τους προσφέρει παρηγοριά», τόνισε ο πάπας Φραγκίσκος.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Τη Μεγάλη Παρασκευή φέτος τη ζούμε νωρίτερα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δημόσιο χρέος: Η Ελλάδα αποπληρώνει σήμερα πρόωρα 5,287 δισ. ευρώ από το πρώτο μνημόνιο – Στα 1,6 δισ. ευρώ η ελάφρυνση
- Διευρύνεται το ναυτεργατικό μπλοκ στην απεργία των RO/RO – Εκτός από τους ναύτες απεργούν και οι μηχανικοί
- Διπλό έγκλημα σοκ στο Χόλιγουντ: Νεκροί ο σκηνοθέτης Ρομπ Ράινερ και η σύζυγός του – Πιστεύεται ότι τους σκότωσε ο γιος τους
- Επίθεση ενόπλων στην Αυστραλία: Η Καμπέρα θα προωθήσει «αυστηρότερους νόμους για τα πυροβόλα όπλα»