ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ξεκίνησε λίγα λεπτά πριν από τις 17.00 σήμερα η πομπή που συνοδεύει τη σορό της Ελισάβετ Β΄ μέχρι τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Αιγιδίου στο Εδιμβούργο, με επικεφαλής τον βασιλιά Κάρολο Γ΄, ο οποίος συνοδεύεται από τα αδέλφια του, την πριγκίπισσα Άννα και τους πρίγκιπες Άντριου και Έντουαρντ.
Την αυτοκινητοπομπή περιστοιχίζουν στρατιωτικοί ντυμένοι με σκωτσέζικες ενδυμασίες. Μετά την επιμνημόσυνη δέηση, η σορός της βασίλισσας θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.
Χιλιάδες άνθρωποι έχουν συγκεντρωθεί κατά μήκος του Ρόαγιαλ Μάιλ, της κεντρικής αρτηρίας της πρωτεύουσας της Σκωτίας, για να αποχαιρετίσουν τη βασίλισσα.
Δείτε live:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πώς θα είναι ο νέος Τειρεσίας – Το σχέδιο Ξηρουχάκη μετά το deal με την Equifax
- Χ. Χατζηχριστοδούλου (ΕΟΔΥ): Τα έργα του ΤΑΑ, οι εποχικές ιώσεις, τα fake news και οι στόχοι του 2026
- Βασίλης Σπηλιωτόπουλος: Τα πράγματα κρέμονταν από μια κλωστή
- Chanel La Pausa: H βίλα της Coco που φιλοξένησε τον Dalí και τον Churchill ανοίγει και πάλι τις πόρτες της