• Κοινωνία

    Βασίλης Καρράς: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή, εισήχθη στο νοσοκομείο

    • NewsRoom
    Βασίλης Καρράς

    Βασίλης Καρράς


    Δύσκολες ώρες για τον σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή, Βασίλη Καρρά, ο οποίος εισήχθη στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με το seleo.gr οι γιατροί προσπαθούν να ενημερώνουν συνεχώς για την κατάσταση της υγείας του τους οικείους του, καθώς τόσο η πολυαγαπημένη του σύζυγος Χριστίνα όσο και η μονάκριβη κόρη του Ειρήνη βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό του.

    «Εδώ εγώ δεν φοβάμαι τον θάνατο, θα το φοβηθείτε εσείς για μένα;», είχε πει ο Βασίλης Καρράς γελώντας στους συνεργάτες του.

    Οπως αναφέρει η εφημερίδα Εσπρέσο, η υγεία του σπουδαίου καλλιτέχνη έχει κλονιστεί εδώ και περίπου δύο χρόνια, όταν οι γιατροί διέγνωσαν αρχικά σοβαρό πρόβλημα στο στομάχι του. Ο Βασίλης Καρράς τον περασμένο Μάρτιο έκανε μια δημόσια εμφάνιση σε μαγαζί φίλου του. Ηταν τότε που οι πρώτες πληροφορίες για την αρρώστια του είχαν κυκλοφορήσει ευρέως, χωρίς κανείς να θέλει να τις πιστέψει.

    Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, ο αδερφός του Δαμιανός, μιλώντας στο «Πρωινό», είχε αναφέρει: «Όλα βαίνουν καλώς – παλεύει, παλεύει. Αναρρώνει όσο πάει… Οι γιατροί του είναι αισιόδοξοι. Χθες το βράδυ ήμουν στο σπίτι του, κάναμε καλαμπούρι, κάθε μέρα εκεί είμαι».

    Διαβάστε επίσης:

    Βασίλης Καρράς: Η πρώτη επίσημη ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του

     



    ΣΧΟΛΙΑ