• Κοινωνία

    Τζόκερ: Έτσι ανακάλυψε ότι κέρδισε 5,9 εκατομμύρια ευρώ

    ΤΖΟΚΕΡ ΛΟΤΤΟ


    Ποτέ δεν ξέρεις αν ένα πρωινό ξυπνήσεις και ανακαλύψεις ότι έγινες εκατομμυριούχος!

    Οικογενειακή υπόθεση ήταν η ιστορία του πιο πρόσφατου «χρυσού» νικητή που συμπλήρωσε το τυχερό δελτίο Τζόκερ στην κλήρωση της 14ης Ιουλίου και κέρδισε το μεγάλο τζακποτ των 5,9 εκατομμύρια ευρώ.

    Πρόκειται για έναν πατέρα και έναν γιο, οι οποίοι κυνήγησαν το «όνειρο» με δύο ξεχωριστά δελτία, ελπίζοντας σε κάποιο θαύμα, που θα τους βοηθούσε να απαλλαγούν από τα οικονομικά βάρη.

    Οι δύο άνδρες δεν έλεγξαν τα δελτία τους το βράδυ της Κυριακής, αμέσως μετά την κλήρωση.

    Το επόμενο πρωί ο νεαρός, που είχε στην κατοχή του τα δελτία, πρόλαβε να τσεκάρει μόνο εκείνο που είχε συμπληρώσει ο ίδιος, διαπιστώνοντας ότι δεν κέρδισε.

    Έχοντας κάποια δουλειά, ο νεαρός, χωρίς να ξέρει τι του επιφυλάσσει η τύχη του, έφυγε από το σπίτι χωρίς να ελέγξει το δελτίο του πατέρα του.

    Επιστρέφοντας στο σπίτι τους, ο πατέρας του με απογοήτευση είπε: «Δεν είμαστε εμείς», καθώς θεώρησε ότι θα το γνώριζαν αν είχαν κερδίσει.

    Μόλις λίγα λεπτά αργότερα, ανακάλυψαν ότι κρατούσαν στα χέρια τους τα 5,9 εκατομμύρια ευρώ του τζακ ποτ!

    Υπενθυμίζεται ότι το τυχερό δελτίο συμπληρώθηκε σε πρακτορείο επί της οδού Αχαρνών με αριθμό 113021, μακριά από την περιοχή κατοικίας του νικητή.

    Οι τυχεροί αριθμοί, που χάρισαν το αστρονομικό ποσό στον κάτοχό του ήταν οι: 7, 14, 27, 29, 35 και Τζόκερ ο αριθμός 12.

    Παράλληλα, στη δεύτερη κύρια κατηγορία βρέθηκαν 28 δελτία που κερδίζουν από 5.523 ευρώ.

    Τα 19 εξ αυτών περιλαμβάνονται στο σύστημα που συμπλήρωσε ο μεγάλος τυχερός.

    Τα εναπομείναντα 9 δελτία συμπληρώθηκαν σε πρακτορεία στην Κηφισιά, το Χαλάνδρι, το Αιγάλεω, τη Λάρισα, τα Ιωάννινα, τη Ρόδο, τον Κορυδαλλό και την Πρέβεζα.



    ΣΧΟΛΙΑ