ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε καραντίνα 14 ημερών, λόγω του κορονοϊού, τέθηκαν οι 190 μετανάστες του τουρκικού φορτηγού πλοίου που προσάραξε τα ξημερώματα της Δευτέρας στον λιμενοβραχίονα της Κέας.
Το φορτηγό πλοίο, που είχε αναχωρήσει από το Τσανάκαλε της Τουρκίας με προορισμό την Ιταλία, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών (άνεμοι έντασης 8 μποφόρ) προσάραξε στο λιμάνι της Κέας, όπως μπορεί να δει κανείς από τα πλάνα που εξασφάλισε το mononews.
Στο πλοίο επέβαιναν 123 άνδρες, 29 γυναίκες και 38 παιδιά, τα οποία μεταφέρθηκαν προσωρινά σε ένα παλιό ξενοδοχείο. Ωστόσο, παραμένει άγνωστο ακόμα ποια θα είναι η κατάληξή του. Από τα 190 άτομα, τρεις γυναίκες σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο του λιμενικού στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα στην Αθήνα. Επίσης τρία άτομα συριακής υπηκοότητας 32, 38 και 26 ετών αντίστοιχα που φέρονται ως οι διακινητές των μεταναστών συνελήφθησαν.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Fed: Σκληρή κριτική Μπαρ στις τραπεζικές μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης Τραμπ – «Απειλείται η σταθερότητα»
- Pfizer: Στην αντεπίθεση για την παχυσαρκία με νέο φάρμακο και στόχο να ανταγωνιστεί Lilly και Novo
- «Παγωμένες» οι διαπραγματεύσεις ΗΠΑ – Ιράν μετά τις εκατέρωθεν επιθέσεις – Λίβανος, ιρανικά κεφάλαια και πυρηνικά στο επίκεντρο
- Παύλος Πολάκης: Παραμένουμε στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν τον χαρίζουμε σε κανένα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.