ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα συλλυπητήρια του μέσω δημοσίευσης στο twitter, έδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, για τον θάνατο του 45χρονου πυρονόμου Δημήτρη Τσαλή, ο οποίος έχασε την ζωή του κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στην περιοχή της Σίνδου στη δυτική Θεσσαλονίκη.
Το μήνυμα του πρωθυπουργού
«Η απώλεια του Πυρονόμου και Προέδρου της Ένωσης Πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας Δημήτρη Τσαλή εν ώρα καθήκοντος μας γεμίζει θλίψη. Το Πυροσβεστικό Σώμα έχασε ένα άξιο μέλος του. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του», έγραψε ο Αλ. Τσίπρας.
Η απώλεια του Πυρονόμου και Προέδρου της Ένωσης Πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας Δημήτρη Τσαλή εν ώρα καθήκοντος μας γεμίζει θλίψη. Το Πυροσβεστικό Σώμα έχασε ένα άξιο μέλος του. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του.
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) March 1, 2019
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θεσσαλονίκη: Νεκρός σε πυρκαγιά ο Πρόεδρος Πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ για τις απολύσεις στο ΑΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μυστήριο στο Ελληνικό: Μητέρα, κόρη και γιος πέθαναν μέσα σε 13 ημέρες
- ΑΑΔΕ: Ποια είναι τα 3 νέα ψηφιακά εργαλεία για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής
- Παπαστεργίου για Youth Pass: Δράση με κοινωνικό πρόσημο, μέσω μιας απλής και εύκολης διαδικασίας
- Ινδία-Πακιστάν: Μπαράζ αεροπορικών επιδρομών εναντίον στρατιωτικών βάσεων
