ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αντιμέτωπη με μια ομάδα επίμονων ληστών, που «πολιορκούσε» επί τρεις ημέρες το ίδιο σπίτι, προτού μπουκάρει, βρέθηκε μια οικογένεια στη Λυκόβρυση Αττικής.
Όλα ξεκίνησαν τη Μεγάλη Δευτέρα όταν η ένοικος της ισόγειας κατοικίας, κοντά συμβολή των οδών Μαστρογιαννοπούλου και Σαλαμίνος, άκουσε περίεργους θορύβους μέσα στη νύχτα. Όταν βγήκε έξω με τον γιο της για να δει τι είχε συμβεί, διαπίστωσε ότι άγνωστοι είχαν σπάσει την καγκελόπορτα της αυλής και στη συνέχεια έφυγαν.
Η αστυνομία κλήθηκε να ερευνήσει την περίεργη ζημιά που προκλήθηκε στην καγκελόπορτα, δίχως όμως να προκύψουν σημαντικά στοιχεία.
«Το επόμενο βράδυ, της Μεγάλης Τρίτης, γύρω στις 21:00, ακούσαμε πάλι κάτι θορύβους από την πίσω πλευρά του σπιτιού. Ο γιος μου έτρεξε και είδε δυο με τρεις φιγούρες να έχουν σκαρφαλώσει στα κεραμίδια της αποθήκης».
Η ίδια υποστήριξε ότι κάλεσαν ξανά την αστυνομία, όμως οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους υπόπτους στη γύρω περιοχή.
Τη Μεγάλη Τετάρτη, προτού προλάβουν να επισκευάσουν την καγκελόπορτα, μητέρα και γιος βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια νέα, ακόμα πιο σοκαριστική «έκπληξη».
«Ήμασταν και οι δυο εκτός σπιτιού, ευτυχώς. Ήταν γύρω στις 21:00 το βράδυ όταν ένας γείτονάς μας, ο κ. Γιάννης, μου τηλεφώνησε και μου είπε «Μαρία μπήκαν», είχε χτυπήσει και ο συναγερμός» ανέφερε η κυρία Μαρία – Ειρήνη στο iefimerida.
«Πήραμε την αστυνομία άμεσα, όμως ήρθαν μετά από μισή ώρα περίπου. Βρήκαμε την πόρτα της εισόδου ισοπεδωμένη, πρέπει να έπεσαν πάνω της» εξηγεί.
Οι διαρρήκτες, όπως αποδείχθηκε, τρομοκρατήθηκαν από τον ήχο του συναγερμού και αφαίρεσαν ελάχιστα πράγματα που βρήκαν κοντά στην είσοδο.
Παρά ταύτα, ο θρασύτατος τρόπος δράσης τους έχει τρομοκρατήσει τους κατοίκους της περιοχής που ζητούν περισσότερη αστυνόμευση, ιδίως τις νυχτερινές ώρες και τις ημέρες του Πάσχα, οπότε τα σπίτια αδειάζουν.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Ντόναλντ Τραμπ προσκάλεσε τον Μητσοτάκη στο Συμβούλιο της Ειρήνης για τη Γάζα τον Φεβρουάριο
- Ουκρανία: Eπιβάλλει κυρώσεις σε ξένους προμηθευτές εξαρτημάτων για ρωσικούς πυραύλους
- Άδωνις Γεωργιάδης: Μπλόκο σε ακτιβιστές που ήθελαν να μπουν στο Παίδων – «Τα νοσοκομεία δεν είναι χώρος για πολιτικό σόου»
- Κοντογεώργης για συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Η Ελλάδα είναι ισχυρή, μπορεί να συζητά με την Τουρκία και να ασκεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.