ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τρομακτικές στιγμές έζησε οικογένεια στο Παγκράτι, όταν ληστές εισέβαλαν στο σπίτι τους, αφού πρώτα απήγαγαν τον 17χρονο γιο της οικογένειας από τον οποίον άρπαξαν και τα κλειδιά της οικίας.
Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο δημοσιογράφος, Μάκης Παπαδάτος, το βράδυ της Παρασκευής κι ενώ ο 17χρονος γιος του περίμενε το λεωφορείο να γυρίσει στο σπίτι του, τον άρπαξαν πέντε – έξι άτομα από την Ούλωφ Πάλμε, του φόρεσαν κουκούλα, τον έβαλαν σε αυτοκίνητο και τον πήγαν στην Πανεπιστημιούπολη.
Εκεί, σύμφωνα με την καταγγελία, τον έριξαν κάτω και τον χτύπησαν, ενώ του άρπαξαν το τσαντάκι με τα προσωπικά του στοιχεία και τα κλειδιά του. Κάποιο από αυτούς κάθισαν μαζί του κι άλλοι πήραν τα κλειδιά του και πήγαν στο σπίτι του, όπου βρίσκονταν ο πατέρας, η μητέρα και ο μικρότερος αδελφός του.
Σύμφωνα με τον Μ.Παπαδάτο, οι επίδοξοι κλέφτες απείλησαν τη σύζυγό του με μαχαίρι και τον γιο του με όπλο, ενώ όταν εκείνος πλησίασε, υπήρξε μάχη με μαχαίρι, με το οποίο τραυματίστηκε ο ίδιος στα χέρια. Στη συνέχεια, όπως είπε ο ίδιος, οι δράστες τρόμαξαν από τις φωνές των γειτόνων και έφυγαν από το σημείο, αφήνοντας εκεί το αυτοκίνητό τους, αλλά και κηλίδες αίματος. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη, ενώ η υπόθεση ερευνάται.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γερμανία: Ο υπ. Οικονομικών Κλινγκμπάιλ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής γερμανικών στρατευμάτων σε δύναμη εγγύησης της ασφάλειας της Ουκρανίας
- Οι κεντρικοί τραπεζίτες συρρέουν στο Jackson Hole σε μια κρίσιμη στιγμή
- Κόστα: Η διατλαντική ενότητα είναι ζωτικής σημασίας για να υπάρξει βιώσιμη ειρήνη στην Ουκρανία
- BBC: Οι περιοχές της Ουκρανίας που θέλει ο Πούτιν και ποιες παραχωρήσεις προτίθεται να κάνει
