ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στη Λεωφόρο Μεσογείων, με έναν ηλικιωμένο άνδρα να παρασύρεται από αυτοκίνητο και να χάνει τη ζωή του.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 10 το βράδυ της Κυριακής, στο ύψος του Ψυχικού, στη διασταύρωση της Μεσογείων με την οδό Χαριτωνίδου. Ένας 73χρονος άνδρας επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο, όμως ένας οδηγός δεν τον είδε, έπεσε πάνω του και τον τραυμάτισε θανάσιμα.
Το θύμα διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο “Γεννηματάς”, όμως ήταν ήδη αργά.
Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη και κρατείται μέχρι να παραπεμφθεί σε εισαγγελέα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ – Ιράν: Στο τραπέζι το πυρηνικό πρόγραμμα με διαμεσολαβητή το Κατάρ – Ελπίδες για τερματισμό του πολέμου
- ΟΝΥΞ Τουριστική: ΑΜΚ έως 46 εκατ. ευρώ για το «Αγροτουριστικό Χωριό» – Το επενδυτικό σχέδιο
- Η Πλαστικά Κρήτης εξαγοράζει τη Naturplas Industrial στο Μαρόκο
- ΕΤΑΔ: Νέα επενδυτική προοπτική για το «Ξενία Καλεντζίου»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.