ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δύο άτομα ηλικίας 37 και 19 ετών έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Αθηνών.
Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο ύψος της συμβολής της Λεωφόρου Αθηνών με την οδό Αντιγόνης, κοντά στο κτήριο του Χρηματιστηρίου.
Κατά πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε όταν ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι έφυγε προς τη δεξιά μεριά ενώ βρισκόταν στη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας.
Δίπλα στο αυτοκίνητο βρισκόταν εκείνη τη στιγμή μια μοτοσικλέτα με αναβάτες τον 37χρονο και τον 19χρονο, την οποία και χτύπησε με αποτέλεσμα η μηχανή να πέσει σε δύο σταθμευμένα οχήματα.
Ήταν τόση η σφοδρότητα της πρόσκρουσης ώστε χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των αναβατών της μοτοσικλέτας, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» όπου και κατέληξαν.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει συλληφθεί.
Οι ακριβείς συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία Αθηνών.
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νεκρός εντοπίστηκε ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου – Εξετάζεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
- Aktor: Υπό ποια προϋπόθεση μπορεί να σηκώσει από τις αγορές μέχρι 850 εκατ. ευρώ
- Πώς η κατάρρευση των τιμών του ελαιολάδου έκρυψε τη βελτίωση των οικονομικών επιδόσεων της Μέλισσα Κίκιζας
- Το 25% του «Αχιλλέα», τα ραντεβού στο Κολωνάκι, η υπόσχεση της Νίκης, ο «μπροστινός» του Κασιδιάρη, τα στοιχήματα του Σπανάκη και οι 15 της ΝΔ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.