ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έκτακτα κυκλοφορικά μέτρα έλαβε η αστυνομία στον νέο αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας στον κόμβο Λεύκτρου – Σπάρτης, λόγω της φωτιάς που μαίνεται από το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή Ρούτσι, του δήμου Μεγαλόπολης, στην Αρκαδία.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, έχει διακοπεί, για λόγους ασφαλείας, η κίνηση των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στον κόμβο Λεύκτρου -Σπάρτης.
Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων για Σπάρτη θα πραγματοποιείται από τις παλαιές εθνικές οδούς Τρίπολης – Σπάρτης και Καλαμάτας -Σπάρτης.
Όσον αφορά το μέτωπο της φωτιάς, εξακολουθεί να καίει δασική έκταση, ενώ οι ισχυρές επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις προσπαθούν να την περιορίσουν, ώστε να μην επεκταθεί σε γειτονικές δασικές εκτάσεις.
Διαβάστε επίσης:
Μπουρνούς: «Η πυρκαγιά εξαπλώνεται σαν «χταπόδι» λόγω των ανέμων»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιόνσον: Η Σουηδία θα συμβάλει στα σχέδια Τραμπ για αποστολή όπλων στην Ουκρανία
- ΙΟΒΕ: Συνολική συνεισφορά της ElvalHalcor στην ελληνική οικονομία ισοδύναμης με το 0,53% του ΑΕΠ
- Γεράσιμος Μιχελής: Ποια είναι η νόσος ALS από την οποία έπασχε ο ηθοποιός
- Έρευνα ΕΥ: Ανθεκτική η Ελλάδα ως επενδυτικός προορισμός παρά το αρνητικό κλίμα στην Ευρώπη
