ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κοριτσάκι επτά ετών διακομίστηκε τραυματισμένο από σφαίρα στο πόδι στο Νοσοκομείο Παίδων, χθες (Σάββατο 4 Απριλίου).
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο παππούς του παιδιού υποστήριξε ότι η εγγονή του παίζοντας μαζί με τον 5χρονο αδελφό της στην περιοχή των Λιοσίων, βρήκαν στο δρόμο ένα μπρελόκ – όπλο το οποίο σε κάποια στιγμή εκπυρσοκρότησε και τραυμάτισε την επτάχρονη στο πόδι.
Η αστυνομία αναζητά τους γονείς του παιδιού, ενώ σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
Σημειώνεται, ότι προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πιερρακάκης από Eurogroup: Πρέπει να είμαστε έτοιμοι ακόμα και για τα πιο ακραία σενάρια
- Πυροβολισμοί στον Λευκό Οίκο: Ανησυχία μετά το νέο περιστατικό λίγες μέρες μετά τον Κόουλ Άλεν – Στο νοσοκομείο ο άνδρας που άνοιξε πυρ
- Πόλεμος στο Ιράν: Στο «κόκκινο» η εκεχειρία μετά το «Project Freedom» και το πλήγμα στη Φουτζέιρα – Άγγιξε το +6% το Brent και το +4% το WTI από τις νέες επιθέσεις
- Λευκός Οίκος: Νέο περιστατικό με ένοπλο, κοντά στο Μνημείο του Τζορτζ Ουάσινγκτον
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.