ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι μια 92χρονη μητέρα από το Μέτσοβο ζούσε επί τρεις ημέρες με το άψυχο σώμα της 61χρονης κόρης της.
Την αστυνομία ειδοποίησαν γείτονες της οικογένειας, έπειτα από επικοινωνία που είχαν με τον γιο της 61χρονης, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό και προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τις δύο γυναίκες τις τελευταίες δύο ημέρες.
Η υπερήλικας δεν είχε ενημερώσει κανέναν για τον χαμό της κόρης της, ενώ η επέμβαση της αστυνομίας αποκάλυψε την οικογενειακή τραγωδία.
Φως στον θάνατο της 61χρονης γυναίκας αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή, ενώ με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η 92χρονη μητέρα της, η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.
Διαβάστε επίσης:
Χαλάνδρι: Νέα προθεσμία έλαβε η 49χρονη που πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της
Συμμορία ανηλίκων στον Κολωνό: Ελεύθερος ο τέταρτος ανήλικος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραιώς: Βonus 22,5 εκατ. ευρώ στο προσωπικό της τράπεζας και μέλη του Δ.Σ, αλλά και νέο buyback μετοχών έως 33 εκατ. ευρώ.
- Γιώργος Στάσσης: Θα επεκτείνουμε την γκάμα των προϊόντων στα ΔΕΗ stores- Τα σχέδια για τη λιανική
- Ιόνιος Σχολή: Εξαφανισμένος ο ιδιοκτήτης Αγγελος Δερβέναγας – Αγωνία των γονιών για τη μετακόμιση στο Μαρούσι και αναπάντητα ερωτηματικά
- Η Επιτροπή των 32.000 υπαλλήλων και των μηδενικών αντανακλαστικών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.