• Κοινωνία

    Τραγωδία στη Λαμία με πολύτεκνη οικογένεια: Νεκρός ο πατέρας, σε σοβαρή κατάσταση η μητέρα (video)

    • NewsRoom


    Μια ακόμα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο, αυτή τη φορά στην περιοχή της Λαμίας λίγο πριν τα φανάρια «Σερδάρη», με αυτοκίνητο μιας πολύτεκνης οικογένειας.

    Το δυστύχημα συνέβη λίγα λεπτά πριν τις 5:00′ τα ξημερώματα. Το μαύρο Mercedes, στο οποίο επέβαινε η τετραμελής οικογένεια από τη Λαμία, ανέβαινε με κατεύθυνση προς Λαμία. Την ίδια στιγμή από τον παράδρομο που έρχεται από τον Άγιο Τρύφωνα, βγήκε ένα BMW στο οποίο επέβαιναν δυο νεαροί από τη Στυλίδα.

    Τα δυο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα να σκοτωθεί επί τόπου ο 37χρονος οδηγός της Mercedes και να τραυματιστεί πολύ σοβαρά η γυναίκα του.  Οι δυο νεαροί από το BMW παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης τραυματίστηκαν πολύ ελαφρά.

    Ο άτυχος πατέρας ήταν ο 37χρονος Νίκος Μπαρμπέρης, πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών στο ΚΤΕΛ Φθιώτιδας. Η σύζυγός του σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας έχει πολλαπλά κατάγματα και αναμένεται να χειρουργηθεί ενώ τα δυο μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας που ήταν στο αμάξι μαζί με τους γονείς θα μεταφερθούν στο Παίδων στην Αθήνα για να χειρουργηθούν χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους .

    Το ζευγάρι μαζί με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του, ηλικίας 8-10 ετών, επέστρεφε από έναν γάμο στο σπίτι τους. Το δυστύχημα συνέβη περίπου ένα χιλιόμετρο μακρυά από το σπίτι τους.

    Τον 37χρονο νεκρό οδηγό και τους τραυματίες απεγκλώβισαν άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ, της ΠΥ Λαμίας μαζί με το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που τους μετέφερε στο νοσοκομείο Λαμίας.

    Στο σημείο βρέθηκε και ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ανδρέας Κυρίτσης, ο οποίος μαζί με τους αξιωματικούς του, ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το θανατηφόρο τροχαίο.

    Πληροφορίες, βίντεο: Lamiareport.gr



    ΣΧΟΛΙΑ