ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τραγωδία σημειώθηκε στα Τρίκαλα, με το θάνατο μιας 15χρονης μαθήτριας, από σχολείο του Βύρωνα Αττικής, μέσα σε νυχτερινό μαγαζί,
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του trikalanews.gr, η άτυχη μαθήτρια διασκέδαζε με τους συμμαθητές της με τους οποίους είχε έρθει σχολική εκδρομή στα Τρίκαλα. Κάποια στιγμή, το κορίτσι δεν αισθάνθηκε καλά και έχασε τις αισθήσεις της.
Αμέσως, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την επαναφέρουν χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.
Χαρακτηριστικό είναι ότι συνέδεσαν μέχρι και εξωτερικό βηματοδότη στη μαθήτρια, δυστυχώς όμως τίποτα δεν στάθηκε αρκετό για την κρατήσουν στη ζωή.
Οι πληροφορίες φέρουν ότι την εκδρομή συνόδευε γιατρός, ενώ η 15χρονη φέρεται να αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.
Οι γονείς της κοπέλας ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν μέσα στη νύχτα όπου ενημερώθηκαν από ψυχολόγους του Νοσοκομείου για την τραγική κατάληξη του παιδιού τους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ προς ΕΕ: Βάλτε «φρένο» στα πρόστιμα στις Big Tech
- Hχηρή προειδοποίηση από την Λαγκάρντ: Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα πραγματικό σοκ – Υποτιμημένοι οι κίνδυνοι από τον πόλεμο στο Ιράν
- UBS: Δύο αυξήσεις επιτοκίων από την ΕΚΤ το 2026 – Προς το 2,5% το επιτόκιο καταθέσεων
- ΗΠΑ: «Μας παραπλάνησε» – Έξαλλοι οι βουλευτές με τον Τραμπ, αποχώρησαν από απόρρητη ενημέρωση για το Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.