ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα, έπειτα από πτώση στις ράγες του μετρό.
Ήταν 6 το πρωί του Σαββάτου όταν ο άνδρας, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έκανε «βουτιά θανάτου» στον σταθμό «Άγιος Αντώνιος».
Η πυροσβεστική ενημερώθηκε για το περιστατικό στις 6 το πρωί και στο σημείο επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα που απεγκλώβισαν τον άτυχο άνδρα.
Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο γιατί ο αγνώστων στοιχείων άνδρας έκανε «βουτιά θανάτου» στις γραμμές του Μετρό.
Η κίνηση των συρμών διακόπηκε για αρκετή ώρα αλλά πλέον διεξάγεται κανονικά.
Νεκρό ανασύρθηκε ένα άτομο, ύστερα από πτώση του στη γραμμή του μετρό στο σταθμό Άγιος Αντώνιος. Επιχείρησαν 9 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 1 Ιουνίου 2019
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- H CMA CGM παρήγγειλε δώδεκα πλοία 24.000 teu
- FED: Πρώτη αύξηση επιτοκίων κατά 25 μ.β. μετά από 3 χρόνια – Βλέπει άλλη μια μέσα στο 2026
- Diana Shipping (Σεμίραμις Παληού): Εξασφάλισε έσοδα 5,81 εκατ. δολαρίων από την ναύλωση του m/v Astarte
- TOP Ships (Ευάγγελος Πιστιόλης): Καθαρά κέρδη 6,5 εκατ. δολαρίων στο εξάμηνο και ναυπηγεί οκτώ πλοία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.