ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τουλάχιστον επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις καταρρακτώδεις βροχές και τις πλημμύρες που έπληξαν την Τουρκία τις τελευταίες δύο ημέρες, ανακοίνωσαν οι αρχές.
Ένας άνθρωπος αγνοείται στην επαρχία Κιρκλαρελί (Σαράντα Εκκλησιές).
Ο υπουργός Εσωτερικών Αλί Γιερλίκαγια ανακοίνωσε ότι από τους 31 τραυματίες οι οκτώ παραμένουν για νοσηλεία σε νοσοκομεία της Κωνσταντινούπολης, όπου οι δρόμοι μετατράπηκαν σε χείμαρρους. Ένας σταθμός του μετρό πλημμύρισε εν μέρει και δεκάδες άνθρωποι χρειάστηκε να απεγκλωβιστούν από το κτίριο μιας δημοτικής βιβλιοθήκης, μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.
Οι βροχές στην Κωνσταντινούπολη ήρθαν ύστερα από ένα ιδιαίτερα ξηρό καλοκαίρι, στη διάρκεια του οποίου η στάθμη των υδάτων στους ταμιευτήρες νερού της πόλης αυτής των 16 εκατομμυρίων κατοίκων είχε πέσει στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων εννέα ετών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Κακοκαιρία Daniel: Μήνυμα του «112» για εκκένωση του οικισμού Γεώργιος Καραϊσκάκης Καρδίτσας
Κακοκαιρία Daniel – ΠΑΘΕ: Άνοιξε ξανά το ρεύμα προς Αθήνα
Κακοκαιρία «Daniel»: Γυναίκες παραλίγο να πνιγούν δίπλα στον Ευαγγελισμό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.