• Κοινωνία

    Τομ Χανκς – Ρίτα Γουίλσον: Πώς περνούν τον χρόνο τους στην καραντίνα

    τομ χανκς

    Ρίτα Γουίλσον και Τομ Χανκς


    Ο διάσημος χολιγουντιανός ηθοποιός και η σύζυγός του είναι από τους πρώτους διεθνείς αστέρες που διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊού

    Μάλιστα, την είδηση έκαναν γνωστοί οι ίδιοι, μέσω ανάρτησής τους στο Instagram, όπου διαβεβαίωναν ότι είναι καλά στην υγεία τους και παραμένουν σε καραντίνα, ακολουθώντας τις οδηγίες των φορέων υγείας.

    O Tom Hanks και η Rita Wilson μας ενημερώνουν συχνά για την κατάσταση της υγείας τους, είτε οι ίδιοι, είτε μέσω του γιου τους. Αυτήν τη φορά, από την Αυστραλία όπου παραμένουν σε καραντίνα, επέλεξαν να μας δείξουν πώς περνούν τον χρόνο τους.

    Συγκεκριμένα, ο διάσημος ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία που απεικονίζει ένα λούτρινο καγκουρό με τη σημαία της Αυστραλίας και το απογευματινό του σνακ, που αποτελείται από ένα ποτήρι νερό και δύο φέτες με άλειμμα από εκχύλισμα μαγιάς, ένα είδος κρέμας που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην εν λόγω χώρα, ενώ, σύμφωνα με έρευνες, κάνει καλό στην καρδιά.

    «Ευχαριστούμε αυτούς που μας βοηθούν. Ας φροντίσουμε τους εαυτούς μας και ο ένας τον άλλον», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.



    ΣΧΟΛΙΑ