ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στην Σαντορίνη.
Πρόκειται για τουρίστρια από την Ρουμανία, η οποία είναι ασυμπτωματική.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα βρέθηκε θετική μετά τον δειγματοληπτικό έλεγχο που έγινε στο αεροδρόμιο του νησιού.
Το δείγμα εστάλη στο νοσοκομείο της Σαντορίνης όπου έχει τοποθετηθεί ειδικός μοριακός αναλυτής για Covid-19 και ήταν τελικά θετικό.
Μετά τα αποτελέσματα σήμανε συναγερμός στο νησί, ενώ η Ρουμάνα τουρίστρια που δεν εμφανίζει απολύτως κανένα συμπτώματα, μεταφέρθηκε στο ξενοδοχείο καραντίνας που έχει ορισθεί στο νησί.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κώστας Σκρέκας: Η ΝΔ είναι σήμερα πόλος έλξης για όλους τους πολίτες, όταν οι αρχηγοί των υπολοίπων κομμάτων προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να διασφαλίσουν την δεύτερη θέση
- Το Ισραήλ ανακοίνωσε την εξουδετέρωση υψηλόβαθμου διοικητή της Χαμάς στη Γάζα
- Μάρκο Ρούμπιο: «Οι ενέργειες της Ρουάντας στο ανατολικό Κονγκό είναι μία καθαρή παραβίαση των συμφωνηθέντων για εκεχειρία»
- Θάνος Πλεύρης: «Πολύ σημαντικό ότι πλέον στην Ευρώπη υπάρχει αντίληψη της σκληρής μεταναστευτικής πολιτικής»